History Live tour: Let’s make #History on February 27th!

History Live tour: Let's make #History on February 27th!

Sa o spunem pe aia dreapta: traim in Romania si adevarul este ca n-avem parte de prea multe concerte in general, ce sa mai vorbim despre concerte cu artisti din America sau din Coreea de Sud. Cand totusi se mai intampla cate o minune, mai ca iti vine sa dai totusi banii pe un bilet, pentru ca partea buna este ca preturile biletelor sunt cat de cat acceptabile.

Desigur, nu o sa intru in discutia referitoare la faptul ca oricum nu prea avem unde sa organizam niste concerte ca la carte, pentru ca exista pana la urma si cateva locatii unde se mai poate tine un eveniment bun. Problema ar fi ca astfel de locatii nu dispun de prea multe locuri, asa ca uneori trebuie sa ai si un pic de noroc sa prinzi un loc (bun).

Eu una nu sunt genul de persoana care merge la concerte sau la evenimente daca trebuie sa se inghesuie sau sa stea cateva ore in picioare, prefer sa stau bine mersi in pat si sa ascult cateva melodii de la artistul respectiv.

Nu spun nu, probabil ca daca ar veni nu stiu ce artist care imi place extrem de mult, as face pana la urma un compromis, dar trebuie sa imi placa foarte tare. Am trecut de perioada aceea de adolescenta in care mi se pare interesant sa merg la orice eveniment, sa stau cu orele in picioare sau sa ma imbulzesc cu oamenii pana si la coada de la baie sau de la bar.

Dar sa revenim la subiectul postarii, pentru ca iar intru in alte discutii si acum as vrea totusi sa ma concentrez pe vestea buna ca avem un concert k-pop in Romania.

Observ ca, de ceva ani, in Romania are loc macar cate un concert cu artisti din Coreea de Sud, ceea ce nu poate decat sa ma bucure. Desigur, ca sa se intample asta trebuie sa se intersecteze cu vreun turneu european al acelei trupe, dar tot e bine.

Anul asta este randul celor de la History, trupa cu care o sa recunosc ca nu m-am intersectat prea des, dar tot ma tenteaza sa merg la concert.

Probabil pentru ca pe afis sunt prezentati ca revelatia muzicii k-pop, ceea ce recunosc ca m-a facut curioasa. In acelasi timp, ma gandesc si ca daca nu o sa merg, cel mai probabil o sa ajunga foarte cunoscuti in viitorul apropiat si n-o sa mai am prea curand ocazia sa ii vad in vreun concert prin Romania.

Biletul e 100 de lei, suma care mi se pare destul de rezonabila, ca sa nu mai spun ca o sa pot sa stau si jos de banii astia, avand in vedere ca History o sa cante la Palatul National al Copiilor din Bucuresti.

Recunosc totusi si ca am vazut zilele trecute ca si B.A.P are trecere prin Europa anul acesta, una dintre opriri fiind destul de aproape de Romania, adica in Polonia. Nu m-ar fi deranjat sa fie si randul lor anul acesta sa concerteze la noi, dar acum aia e.

Vad concertul┬ácelor de la History┬áca pe o ocazie sa descopar o trupa noua si sa imi largesc cultura muzica, cu B.A.P oricum m-am intersectat un pic mai des decat cu ei ­čÖé

Tagged , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.