Maroon 5 si Rihanna la Bucuresti, voi la care concert ati merge?

De la inceput tin sa mentionez ca, daca m-ar fi intrebat cineva la inceputul anului pe cine mi-as dori sa vad intr-un concert in Romania, printre preferintele mele s-ar fi numarat cu siguranta atat Maroon 5, cat si Rihanna.

Un alt artist pe care vreau de multa vreme sa-l vad si a carui melodii se regasesc in playlist-ul meu de zi cu zi, chiar de dinainte ca el sa devina popular si sa il asculte atat de multa lume, este The Weeknd. Desigur ca, faptul ca umbla vorba prin targ ca invitatul special al Rihannei pentru concertul din Piata Constitutiei este The Weeknd, ma face parca sa inclin un pic mai mult spre a merge la concertul ei.

Bilete Maroon 5 de la 151,20 lei la 572,40 lei aici.

In acelasi timp, Maroon 5 este o trupa care imi place si ea destul de mult, iar weekendul trecut n-am mai putut sa-mi Mai scot din cap melodia ‘Sunday Morning’, dupa ce am auzit-o vineri la Romanii au talent.

Nu stiu daca mai are sens sa spun ca ‘Animals’, ‘Maps’ si ‘Lost Stars’ au fost anul trecut, dar cred ca sunt chiar si la inceput de an, printre cele mai redate piese din playlistul meu.

Rihanna are si ea multe melodii care-mi rasuna mai mereu prin minte, unele in momentele in care ma simt plina de incredere si simt ca pot sa mut si muntii din loc, altele atunci cand sunt melancolica si mai cad in butoiul cu melancolie.

‘Bitch better have my money’ este de altfel o melodie pe care ma trezesc uneori ca o fredonez din senin, iar despre ‘Stupid in love’, ‘Stay’, ‘What now’ sau ‘We found love’ pot spune ca ma fac uneori sa imi amintesc de momente frumoase, dar care┬ála un moment dat au durut al naibii de tare.

‘Wait your turn’ m-a obsedat o perioada lunga de timp, iar ‘Rude boy’ sau ‘Hard’ au scos la iveala creativitatea din mine si m-au facut sa incerc machiajele pe care Rihanna le afiseaza in cele doua videoclipuri.

Bilete Rihanna de la 172,80 lei la 648,00 lei aici.

Nici nu mai spun de ‘Skin’, ‘California King Bed’, featuring-ul alaturi de Wale pentru remix-ul melodiei ‘Bad’, ‘Talk that talk’, ‘Loveeeeeee Song’ sau ‘You da one’, melodii care au fost si ele pe repeat o perioada lunga de timp. Si culmea, o alta melodie care-mi place mult de tot este featuring-ul alaturi de Maroon 5, pentru ‘If I never see your face again’.

De la Maroon 5 pe de alta parte probabil ca imi plac mult mai putine melodii decat de la Rihanna, dar sunt si acestea melodii care se afla de o perioada lunga de timp in playlist-ul meu.

‘Makes me wonder’ si ‘Misery’ erau la un moment dat pe repeat cat era ziua de lunga, ‘Moves like Jagger’ o auzeam peste tot si nici nu mai era nevoie sa o mai ascult si acasa, iar ‘Sugar’ si ‘She will be loved’ sunt doua melodii care mi-au dat mereu doua stari diametral opuse. Sincer, cred ca ‘Sugar’ este o┬ámelodie care o sa se regaseasca pana si in playlist-ul meu de nunta.

Si sa nu uit de ‘One more night’, melodie care ma face┬ámereu sa imi amintesc de ce nu e o idee buna┬ása le┬átrimit mesajul de la ora 4 fostilor mei iubiti. Nu stiu de ce, pentru ca paradoxal versurile melodiei induc mai mult┬áideea ca ai proceda in modul opus.

Sa va spun sincer, as cam vrea sa merg la ambele concerte, dar am buget doar pentru unul, asa ca va trebui sa fac alegerea cea mai inteleapta.

Voi la care ati merge: Maroon 5 sau Rihanna?

Tagged , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.