Semne bune toamna are: MYNAME pentru prima data in Romania!

Semne bune toamna are: MYNAME pentru prima data in Romania!

Photo credit: MYNAME official Facebook

Va spuneam si zilele trecute intr-o postare ca nu ma pot hotari intre concertul Rihannei si cel a trupei Maroon5, si ca buget mi-as aloca doar pentru unul dintre ele. Am aflat intre timp ca la concertul Maroon5 o sa mearga si prietena mea cea mai buna, asa ca saptamana trecuta mi-am luat inima in dinti si mi-am cumparat bilet.

La nici o saptamana distanta, pot sa spun ca parca am stiut de ce nu cheltui inca banii pentru un bilet la concertul Rihannei. Daca pana acum nu prea aveam pe ce sa dau banii atunci cand venea vorba de concerte, anul asta nu stiu de unde sa mai scot bani sa merg la toate concertele la care as vrea sa merg.

La inceputul anului anuntam cu mare bucurie concertul k-pop de anul acesta din Romania, iar eu sincer ma cam asteptam sa fie singurul din 2016. History este o trupa in ascensiune, asa ca nici nu-mi trecea prin gand ca cei de la Kompas Events vor mai aduce inca o trupa din Coreea de Sud atat de repede.

Din pacate la concertul History din februarie n-am mai ajuns, iar cu intamplarile din ziua aceea e istorie mare. Mi-a parut rau dupa ce a trecut evenimentul ca n-am mers. Asta pentru ca stiu ca atunci cand vine o trupa in Romania e un eveniment istoric, deci probabil ca n-o sa se mai repete.

De data asta m-am ambitionat sa stau cu ochii in patru pana in momentul in care se pun biletele in vanzare, pentru ca vreau sa-mi iau bilet VIP. Nu neaparat pentru ca vreau sa stau in fata scenei la concert sau pentru ca n-am pe ce sa dau banii, ci mai degraba pentru ca vreau sa am ocazia sa ii cunosc mai de aproape pe baietii de la MYNAME.

MYNAME este o trupa din Coreea de Sud care a debutat in anul 2011, avand in componenta cinci membri: JunQ, GunWoo, ChaeJin, SeYong si InSoo. Desigur, daca vorbim despre o trupa sud-coreeana este de asteptat sa am si un bias. Altfel nu ar mai avea niciun farmec.

Nu stiu daca ati ghicit sau daca era de asteptat, dar preferatul meu este rapperul trupei, SeYong. Cred ca din MYNAME mi-am fost cel mai simplu sa-mi aleg preferatul, dar asta nu inseamna ca nu-mi plac si restul membrilor. De ceilalti patru imi place intr-o masura egala, chiar daca InSoo incearca din cand in cand sa fie bias list ruiner.

Concertul va avea loc de abia pe 4 septembrie, insa biletele se vor pune in vanzare incepand cu 15 aprilie. Noroc cu postarea asta, pentru ca pana acum 5 minute aveam impresia ca 15 aprilie e peste o luna si nu-i mare graba.

Exista trei categorii de bilete: VIP ticket, Poster signed si Regular ticket, iar concertul va avea loc la Palatul National al Copiilor. Eu ma bucur ca nu are loc tot in aer liber si ca mai exista in Romania si sali in care sa poti organiza un concert.

Mai multe detalii probabil ca vor mai aparea pe parcurs pe pagina de Facebook a evenimentului si pe cea a organizatorilor.

Eu sper doar sa nu am impresia toata saptamana ca de abia peste o luna trebuie sa-mi iau bilet. Dupa aceea o sa ma plang pana in septembrie ca l-am ratat pe cel de tip meet and greet.

Tagged , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.