Nu știu dacă v-a fost sau nu dor, dar m-am întors cu o postare de tip listă de dorințe. A trecut ceva timp de când n-am mai scris una, așa că am zis că este perfectă pentru duminică seara.

În ultima vreme m-am tot intersectat cu cei de la Banggood, ba pe Polyvore, ba pe alte bloguri. La Andra am văzut pentru prima dată una dintre cămășile de mai jos, și cum a fost dragoste la prima vedere, o să o vedeți și în postarea mea. Mă bate un gând să fac o comandă de probă în următoarea perioadă, pentru că niciodată nu mă aventurez să îmi comand prea multe lucruri din prima. Din câte am observat, pentru România au free shipping, sau cel puțin așa s-a nimerit să fie pentru lucrurile pe care am pus eu ochii.

De data asta m-am gândit că e mai interesant să fac niște seturi pe Polyvore, iar toate cele 5 ținute sunt compuse doar din lucruri pe care le-am găsit pe site-ul celor de la Banggood. Am găsit multe genți care mi-au plăcut, așa că pentru majoritatea ținutelor au fost punctul de pornire. În afară de cea de-a doua ținută, în care vedetă este cămașa despre care vă povesteam și mai sus.

Faptul că am pornit de la geantă mi-a complicat un pic procesul creativ, așa că am probat multe variante și combinații până să ajung la rezultatul final. Pregătisem și o a șasea ținută, pentru că mi-a plăcut mult de tot o salopetă de denim și voiam să v-o arăt, însă nu am fost prea mulțumită de ceea ce mi-a ieșit. Salopeta e asta, în cazul în care sunteți curioși.

Wish list Banggood și câteva idei de outfituri

POLYVORE

Chokercreepersgeantapantaloni scurți din denim și maieu.

Pentru prima ținută am ales un maieu care mi s-a părut tare drăguț, și asta nu este prima dată când îmi doresc un top care să aibă în spate o tăietură în formă de inimă. Am mai fost de câte ori pe punctul să îmi cumpăr plovărașe sau rochițe care aveau spatele așa, dar până la urmă am renunțat la idee. Acum parcă îmi surâde din nou, așa că probabil acest maieu o să se numere printre lucrurile din comanda mea de probă Banggood.

Geanta mi se pare practică, iar imprimeul ei este perfect pentru primăvară și vară. Colierul de tip choker este un accesoriu must-have, iar eu n-am cum să-i mai rezist după ce l-am văzut la mai toți artiștii mei preferați din Coreea de Sud. Pantalonii scurți din denim nu cred că se vor demoda vreodată, sau mai bine spus materialul în sine. Iar despre pantofi pot spune doar că am observat că mă orientez în general mai mult spre tipul acesta de talpă, probabil pentru că vreau să mai câștig un pic de înălțime 🙂

Wish list Banggood și câteva idei de outfituri

POLYVORE

Cămașăblugigeantă și creepers.

V-am spus deja despre cea de-a doua ținută că a pornit de la cămașă, dar trebuie să vă spun că parcă-mi place mai mult cealaltă culoare. Ador nuanța aceea de albastru, așa că probabil mi-o voi comanda. De fapt, cămașa asta este motivul pentru care mă tentează să fac o comandă pe Banggood. Mi se pare potrivită atât pentru o ieșire cu prietenele, cât și pentru o plimbare în parc sau pentru o plimbare la malul mării.

Geanta am mai văzut-o și la alte magazine online, ba chiar la un moment dat am vrut să îmi comand niște balerini care aveau același model. Mi se pare simpatic tare modelul, chiar dacă am impresia că o să mă facă să par și mai copil decât par deja. Blugii sunt simpli și cu un pic de ruptură, pentru că nu se poate altfel. Pantofii mi s-au părut comfortabili și sunt pe gustul meu, și mi se pare că fac o pereche bună cu geanta.

Wish list Banggood și câteva idei de outfituri

POLYVORE

Clutchrochiecolier și pantofi.

Cea de-a treia ținută s-a vrut a fi un pic mai de ocazie, pentru că din când în când mai mergem și pe la câte-o nuntă sau la un altfel de eveniment. Asta nu înseamnă însă că n-aș purta-o la birou, pe stradă sau când ies la un pahar de vin cu prietenii. Clutch-ul a fost piesa de rezistență, pentru că m-am gândit ca măcar el să ajungă la timp, dacă eu mai ajung din când în când cu câteva minute de întârziere 🙂

Rochia probabil că nu iese în evidență cu nimic, însă fiecare dintre noi ar trebui să aibă în dulap măcar o rochie de culoare neagră. Și aceasta este o piesa care mi-e greu să cred că nu se va mai purta, dar și o piesă cu care e cam greu să dai greș. Desigur, dacă vrei să dai greș, poți da greș cu orice.

Colierul ales îl am, mi l-am comandat anul trecut de pe eBay și pot spune că arată ca în poză. Am vrut să-l asortez cu geanta, însă ar trebui să îl probez live cu rochia ca să pot să-mi dau seama dacă se potrivește sau nu acelui tip de decolteu. Din păcate nu pot, așa că o să presupun că răspunsul este da. Pantofii sunt cea mai ușoară alegere pe care am avut-o la îndemână și cred că și cea mai potrivită. Mi se par foarte comozi, având un toc micuț și din cauza căruia cel mai probabil nu aș fi nevoită să stau mai mult pe scaun.

Wish list Banggood și câteva idei de outfituri

POLYVORE

Colierfustă midi din denimcămașă asimetricărucsac și pantofi.

Cu cea de-a patra ținută am avut cele mai mari bătăi de cap, pentru că îmi doream mult de tot să includ fusta, rucsacul și pantofii în câte o ținută. Am pornit de la ideea că vor face parte din ținute diferite, însă după aceea mi-am dat seama că se potrivesc între ele și am reușit să le fac să arate bine și în setul de pe Polyvore.

Rucsacul mi se pare o pufoșenie, chiar dacă trebuie să recunosc că ar fi fost mai potrivit pentru perioada în care încă eram la liceu. Desigur, nu mă oprește nimic să-l port nici acum, așa că nu spun nu probabilității de a mi-l cumpăra la un moment dat. Așa cum nu spun nu nici pantofilor, culoarea mă duce cu gândul la niște bomboane sau la ceva dulce și foarte colorat. Deja am în minte un tricou din dulap care cred că ar face un cuplu de senzație cu ei, așa că sunt pe primele rânduri ale listei mele de dorințe.

Fusta este simplă și cred că aduce un pic de seriozitate ținutei, iar eu chiar am ceva asemănător de la Bershka în garderobă. Nu am purtat-o încă, dar vara de abia acum începe și probabil o să o scot cât de curând la plimbare. Nu mă așteptam ca acest tip de fustă să mă avantajeze, însă am fost destul de mulțumită de felul în care arată pe mine. Eu am o versiune ceva mai bufantă, însă temerea mea era legată de lungimea ei și de faptul că ar fi putut să mă facă să arăt ca un pitic.

Cămașa este și ea simplă, iar culoarea mi se pare caldă și îmi induce o stare de calm. Pe site găsiți și alte culori, eu am ales-o pe cea care se potrivea după părerea mea cel mai bine ținutei. Mi se par tare frumoase și celelalte nuanțe, așa că eu aș opta mai degrabă pentru cea verde. Colierul este lung și l-am ales pentru că se asortează cu pantofii și nasul pisicuței de pe rucsac. Îmi plac mult accesoriile de acest fel, așa că pe el o să-l includ cel mai sigur în prima comandă Banggood.

Cam asta a fost lista mea de dorințe Banggood, ocazie cu care v-am arătat și cam cum aș alege să le port pe fiecare în parte. Desigur, există și alte lucruri care n-au ajuns să facă parte din ținutele de mai sus, însă îmi plac și ele destul de mult. Câteva exemple aici, aici, aici, aici, aici, aici, aici sau aici. Promit să revin cu o postare și după ce reușesc să dau o primă comandă, chiar dacă momentan nu știu când o să se întâmple asta.

Voi ați comandat vreodată ceva de pe Banggood?