Chiar dacă nu pot să mă declar o fană înfocată a lui Cristiano Ronaldo, trebuie să recunosc că îl consider unul dintre cei mai buni fotbaliști ai zilelor noastre.

Și pe lângă faptul că este un fotbalist foarte bun, are în spate și o echipă foarte bună de oameni care se ocupă de imaginea lui și de felul în care interacționează cu fanii.

Nu știu câte dintre idei sunt ale lui, dar Ronaldo a devenit cu siguranță un brand de sine stătător. Echipa lui știe cu siguranță cum să-i apropie din ce în ce mai mult pe fani de fotbalist, iar ultima găselniță chiar mi-a atras atenția.

Probabil că știți cu toți deja filmulețul acela în care Ronaldo a mers într-o cafenea să bea un ceai în tihnă, însă nu prea i-a ieșit.

Era de așteptat ca oamenii din jurul lui să nu rateze șansa să facă un selfie sau o poză cu fotbalistul de la Real Madrid, așa că bănuiesc că asta a fost și intenția încă de la început.

Pe de altă parte, mă gândesc că ar fi putut la fel de bine să fie un teaser pentru aplicația lansată de curând, CR7Selfie, cea care le oferă fanilor posibilitatea să-și facă un selfie cu Ronaldo, în orice ipostază. Mă aștept ca zilele următoare să se umple social media de astfel de selfie-uri, cu toate că până acum n-am ochit la nimeni unul.

Aplicația este una de tip caritabil, așa că trebuie să investiți 1.99 de dolari ca să o descărcați, dar măcar este pentru un scop nobil. Încă nu m-a convins să o descarc, dar poate la un moment dat o să o fac tocmai pentru scopul ei.

Nu pot să spun că mi-o doresc din cauza filtrelor cu Ronaldo, dar cred că este o aplicație pe care orice fan și-ar dori să o aibă în telefon. Aș fi totuși curioasă să o încerc măcar o dată, cu toate că mă aștept să fie destul de evident că nu-i Ronaldo în poză, ci un filtru foto.

Cu un efect și un pic de culoare poate reușești totuși să-ți păcălești în primă fază prietenii că te-ai întâlnit în realitate cu portughezul. Asta până în momentul în care află și ei de existența aplicației.

Vouă cum vi se pare ideea?