Hai c-a fost fain la primul meu concert k-pop!

Vă povesteam acum puține luni că urmează încă un concert k-pop în România, iar de data asta era rândul unei trupe pe care o urmăream de ceva vreme, respectiv MYNAME.

Nu-mi amintesc sincer cum am ajuns să ascult prima mea melodie de la trupa asta, dar știu că din prima clipă mi s-a părut că băieții ăștia au ceva special, așa că două dintre melodii au ajuns imediat pe repeat. Rar mi se întâmplă ca o trupă să mă prindă încă de la primul play, dar cu ei a fost dragoste la prima vedere, sau mai bine spus melodie.

Prima melodie cred că a fost asta, și știu că mi s-a părut foarte interesant să văd atâtea fete într-un videoclip sud-coreean. Am observat că ei au tendința să distribuie o singură fată într-un videoclip, chiar dacă trupa are șapte, sau mai mulți, membri.

Mi s-a părut la fel de interesantă și ideea videoclipului, corelată cu versurile piesei, pentru că eu una cam așa cred că își închipuie o fată că-și petrece iubitul ei seara atunci când iese doar cu prietenii, sau mai bine spus fără ea.

A doua melodie care m-a cucerit definitiv a fost asta, iar videoclipul m-a făcut să-mi reperez imediat preferatul dintre cei cinci membri ai trupei. Recunosc că pusesem ochii pe Seyong din prima, dar din a doua m-am convins că am făcut alegerea cea bună. Posibil să fi fost un pic subiectivă, pentru că-mi amintește un pic de un fost prieten de-al meu. Îmi place mult de tot atitudinea ușor arogantă, ca să nu mai spun că e unul dintre rapperi trupei.

Între timp ziua cea mare a sosit, iar eu mi-am făcut bagajul și am plecat într-o mică excursie la București. Dacă la concertul celor de la History n-am mai reușit să ajung, pe MYNAME chiar nu aveam de gând să-i ratez. Voiam mult de tot să văd cum e atmosfera la un concert k-pop, chiar dacă e greu să compari unul de la noi cu unul de la ei.

Nu vă spun de câte ori m-am răzgândit cu privire la ținută, dar vă spun că am primit un ”wow” de la o străină care m-a văzut înainte și după. Aveam ceva emoții că o să fiu prea de tot pentru un concert, dar reacția aia m-a făcut să mă simt mai bine ca niciodată. Nu port foarte des rochii, sau cel puțin nu ziua în amiaza mare, dar cred că asta o să se schimbe.

Mă rog, trecem peste detaliile legate de ținuta mea, și o să vă povestesc un pic despre fiecare membru în parte și despre concert.

Poate că n-am cu ce să-l compar, dar chiar pot spune că m-am simțit bine de tot, mi-am făcut și ceva prieteni noi, și mai că îmi doream să mai cânte MYNAME măcar vreo trei ore. Nu m-am plictisit nici o secundă, ba chiar am dansat și am fredonat împreună cu ei, chiar dacă nu eram pe scenă.

Ochii mi-au stat mai mult pe Seyong, așa că am noroc că am filmat mare parte din concert și acum pot să-i văd și pe restul băieților.

Când a apărut singur pe scenă habar nu aveam ce urmează, dar cu siguranță nu mă așteptam să danseze pe ”Sex you”. Când am auzit melodia deja știam că publicul o să intre în delir și o să crească temperatura în sală, și desigur că a fost nevoie și de o cireașă pe tort. Când și-a dat jos cămașa mai că mă simțeam ca la un show de striptease, genul acela la care merg femeile pe 8 martie și țipă de la început până la sfârșit.

Lăsând la o parte momentul solo, trebuie să recunosc că Seyong este un dansator foarte bun și știe să dea publicului ceea ce vrea. Îmi pare genul ăla de tip care știe că arată bine, ceea ce-l face să emane un picuț de aroganță în stânga și-n dreapta. Pe mine nu mă deranjează, având în vedere că-i într-o doză mică și cred că-l prinde destul de bine atitudinea asta.

A avut și câteva momente foarte simpatice în care râdea cu gura până la urechi, ca să nu mai spun de ardeleanul din el care s-a dezlănțuit în momentul în care a vorbit cu publicul în română.

Chaejin mi s-a părut atât de simpatic și a emanat o grămadă de energie pozitivă pe scenă, ceea ce era să mă facă să plec acasă cu un alt preferat.

E un happy virus și n-ai cum să nu încarci cu o stare de bine dacă te uiți câteva minute la el. Nu știu cum, dar se nimerea aproape de fiecare dată față-n față cu mine când avea câte o mișcare de dans care implica să arate pe cineva din public cu degetul, dar m-am cam bucurat de momentele alea.

Am prins cam mult drag de el, și chiar a fost cel cu care am interacționat un pic mai mult la momentul de după concert.

N-am putut să mă abțin și i-am spus că-i stă bine cu lentilele pe care le purta, dar habar n-am dacă a înțeles ce i-am spus. Mi-a mulțumit cu zâmbetul pe buze, dar încă mă întreb dacă știe pentru ce.

Insoo a rămas fără tricou pe finalul concertului, ceea ce cred că aștepta jumătate din sală. Eu am rămas cu impresia că ar trebui să-l apreciem mai mult pentru vocea foarte faină pe care-o are, pentru c-o are. În rest pot să zic că și el știe să dea publicului ceea ce vrea, și a fost tare simpatic când i-a cântat la mulți ani unei sărbătorite din primul rând.

Gun Woo mi se pare un tip cu foarte mult bun simț și la locul lui, motive pentru care probabil a fost ales liderul trupei. Nu prea știu ce să vă spun despre el, mi s-a părut că a abordat publicul destul de diferit în comparație cu Seyong sau Insoo, spre exemplu.

JunQ cred că întruchipează idealul meu de bărbat, cel puțin dacă e să vorbim despre stilul lui vestimentar. Mi s-a părut că avea cel mai interesant outfit de pe scenă, și mai că i-aș fi împrumutat hanoracul de câteva ori. Am impresia că nu l-am prea băgat în seamă la momentul de hi5, ba chiar nu sunt sigură că am bătut palma cu el, asta pentru că eram pe jumătate cu ochii la Chaejin.

Cel mai rău îmi pare că nu pot să postez poza cu trupa, pentru că e de pus în ramă. Am făcut eu ce-am făcut și m-am nimerit pe lângă Seyong, și în ambele poze avem aproape aceeași expresie a feței, de zici că ne-am vorbit să pozăm la fel.

Printre altele pot spune că am fost surprinsă că, în comparație cu ei, nu eram atât de scundă pe cât credeam. Mi se par simpatici tare și sper să se țină de promisiunea că se vor întoarce în România. Eu chiar aș merge și a doua oară la un concert de-al lor, cred că ar merita banii.

Tagged , , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.