AMR o luna pana la primul concert 24K in Romania!

AMR o luna pana la primul concert 24K in Romania!

Photo credit: Kompas Events

Dupa un 2016┬áin care cei de la Kompas Events i-au adus in Romania┬ápe HISTORY si MYNAME, dar si pe coregraful celor de la BTS, iata ca inceputul lui 2017┬ámarcheaza o noua premiera. De data asta este vorba de un concert 24K, parte a turneului mondial ÔÇ×Still with 24UÔÇŁ pe care trupa il va sustine la inceputul lui 2017 in Europa.

Pe 24K ii urmaresc de mai bine de un an, asa ca trebuie sa va spun ca mizam sa fie urmatoarea trupa din Coreea de Sud care va concerta la noi in tara. I-am descoperit intamplator, dar recunosc ca nu-mi mai amintesc cum si unde.

Imi amintesc totusi ca prima melodie pe care-am ascultat-o pe repeat a fost cea de mai jos, si cu greu mi-am scos-o din minte in primele zile. Ma trezeam ca o fredonam din senin prin casa sau in pauzele de masa, asta in putinele clipe in care n-aveam castile si nu-mi canta in urechi.

Cei care sunteti de mai mult timp cu ochii pe 24K stiti deja ca in ultima perioada trupa a trecut prin cateva schimbari de componenta, iar mie chiar imi pare rau ca n-o sa-i vad la Bucuresti pe Sung Oh si Daeil. Primul era bias-ul meu din 24K, ceea ce m-a pus intr-o pozitie in care a trebuit sa-mi aleg unul nou, dar nici acum nu m-am decis pe cine. Al doilea mi se parea cel mai bun dansator din trupa, dar pe viitor sper sa-l vad in proiecte noi care sa-i puna talentul in valoare.

Trecand peste asta, noua componenta a trupei este si ea destul de interesanta si mi se pare ca noii membri se completeaza destul de bine pe scena. Tocmai de asta sunt tare curioasa cum o sa arate concertul de la Bucuresti, insa sunt sigura ca 24K o sa se ridice la nivelul asteptarilor, iar fanii nu vor fi dezamagiti. Pana atunci va mai presar in postare cate un videoclip pe ici pe colo, poate e prima data cand auziti despre trupa si v-am facut curiosi de ce sunt in stare.

Ca si pana acum, cei de la Kompas Events pun la dispozitie trei variante de bilete pentru concert:

  • Bilet VIP – 300 lei (meet & greet + poza cu trupa + locuri in fata scenei);
  • Bilet Poster sign – 150 lei (poster semnat de trupa);
  • Bilet Normal – 100 lei,

pe care inca le gasiti pe www.blt.ro.

Eu am optat pentru prima varianta de bilet, chiar daca plusurile sunt o strangere de mana si o poza de grup. Sunt constienta ca ar dura destul de mult ca fiecare persoana care si-a achizitionat bilete de tip VIP sa faca o poza individuala cu trupa, asa ca ma multumesc si cu posibilitatea de a face cunostinta si a socializa putin cu toti componentii trupei. Ma rog, cei care or sa inteleaga ce o sa mai fiu eu in stare sa indrug in limba engleza.

Cu cine ma vad la concert?

Tagged , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.