Si a treia melodie pe repeat vine fara o povestioara, insa am ales-o pentru ca nu am putut sa mi-o scot din cap cateva luni bune.

Imi place foarte mult colaborarea asta, mi se pare ca vocea lui Halsey si cea a solistului de la The Chainsmokers se potrivesc de minune. Asta ca sa nu mai spun ca iese cu scantei intre ei doi atat in videoclip, cat si pe scena. Par sa aiba o chimie extraordinara, si cred ca asta se simte si in piesa.

Destul de mult imi place si acest cover de la Boyce Avenue si Sarah Hyland, recunosc ca am fost surprinsa cand am descoperit ca Sarah canta asa bine.

Pentru ca din punctul meu de vedere ideea videoclipului e interesanta, va las mai jos varianta originala a piesei. Despre cover as spune ca e parca o varianta ceva mai chill a melodiei, asa ca depinde de starea voastra de moment pe care alegeti sa o ascultati.

Eu recunosc ca am oricum cate un mini girl crush (*ma rog, nu stiu daca pot sa-l numesc chiar crush) atat pentru Halsey, cat si pentru Sarah. Cred ca asta-i motivul pentru care-mi plac ambele versiuni 🙂

Voi ce melodie ati avut pe repeat saptamana asta?