Pana sa descopar melodia pe repeat de astazi recunosc ca nu aveam habar de existenta lui PARTYNEXTDOOR, si nici nu cred sa fi avut pana atunci vreo tangenta cu o alta melodie de-a lui.

O sa fiu sincera si o sa va spun ca am dat play din cauza lui Kylie Jenner, la modul ca am citit undeva ca apare intr-un videoclip care nu-i al lui Tyga, asa ca am fost curioasa sa vad ce-i cu el. Mie-mi place ideea videoclipului si mi se pare ca ilustreaza destul de bine versurile. Stiu, simt si eu ca propozitia anterioara risca sa devina un tic de-al meu atunci cand fac referire la vreun videoclip care e cat de cat pe gustul meu si despre care nu stiu exact ce altceva as putea sa spun.

Finalul e preferatul meu si mi se pare chiar simpatic, mai ales ca ma duce cu gandul la una dintre scenele mele preferate din One Tree Hill. Am eu o slabiciune pentru serile ploioase si pentru ploaie in general.

Melodia ca melodia, adevarul e ca versul ala I hear you talkin’ ’bout “we” a lot, oh, you speak French now? m-a cucerit definitiv de la primul play. E genul acela de vers la care-mi pare rau ca nu m-am gandit eu prima, dar totusi e bine ca s-a gandit cineva la el.

Asta nu inseamna ca restul versurilor nu mi se par bune, chiar daca melodia face pana la urma referire la un soi de relatie de tip friends with benefits. Imi place ca e o melodie chill, iar vocea lui PARTYNEXTDOOR imi induce cumva o stare de relaxare.

Voi ce melodie ati avut pe repeat saptamana asta?