Am impresia ca Halsey o sa-si faca aparitia destul de des in postarile de duminica, asta pentru ca am multe melodii sau colaborari de-ale ei pe repeat. Chiar daca pana acum cateva zile aveam de gand sa postez o alta melodie, cea de mai jos e mai recenta si adevarul e ca am ascultat-o saptamana trecuta de mi-au sarit capacele.

Zau, nu ma mai satur de ea. Umbla vorba prin targ (adica in comentariile de pe YouTube) ca refrenul seamana un pic cu cel al melodiei Needed me de la Rihanna. Eu am avut ambele melodii pe repeat, iar fiecare are versuri care spun o cu totul alta poveste si, chiar daca se simte o asemanare, eu nu vad o prea mare problema.

#spoileralert

Videoclipul piesei e inspirat de clasica poveste de dragoste dintre Romeo si Julieta, iar mie imi place ideea asta de iubire imposibila si careia se opune toata lumea. E destul de interesanta si abordarea asta in care membri clanurilor mor la final, iar Halsey si protagonistul supravietuiesc si pare ca isi vad fiecare de drumul lor.

Da, ar fi fost dragut ca totul sa se termine cu bine. Doar ca in viata lucrurile nu prea se termina cu bine, sau cel putin binele din realitate difera de cel pe care il desenam noi in imaginatia noastra 🙂

Versul preferat:

Got a whole lot of love
But you don’t wanna spread it ’round with me.

Voi ce melodie ati avut pe repeat saptamana asta?