To the Edge of the Sky: stiati ca exista un joc inspirat de BTS?

Photo credit: Aeon Dream Studios.

Chiar daca nu este un joc oficial, iar momentan se afla doar in stadiul de demo, To the Edge of the Sky de la Aeon Dream Studios se anunta a fi epic. La capitolul grafica mi se pare ca sta foarte bine, iar cele trei personaje inspirate de BTS care apar in demo sunt fix ceea ce trebuie.

Nu stiu daca v-am povestit sau nu, insa in scoala generala eram destul de pasionata de jocurile pe calculator. Recunosc ca The Sims a fost intotdeauna preferatul meu, pentru ca imi placea la nebunie sa-mi creez in joc personaje inspirate de cele din viata reala.

A trecut ceva vreme de atunci, iar tehnologia a avansat, asa ca acum am trecut la jocurile de pe telefon. Am cateva preferate de care poate ca o sa va povestesc eu la un moment dat, asta in caz ca vreti sa va ocupati si putinul timp liber pe care-l aveti la dispozitie. Adevarul e ca mereu sunt in cautare de jocuri noi, care sa-mi ocupe pauzele de cafea si sa ma tina cu sufletul la gura pentru cateva minute bune.

Cum The Sims a fost jocul cu care am crescut si cu care mi-am pierdut multe nopti in vacantele de vara, undeva pe creier cred ca mi-au ramas ceva pitici cu jocurile de acest tip. Imi plac la nebunie jocurile care presupun role-playing, si mai ales cele in care am posibilitatea sa fac tot felul de alegeri care sa influenteze continuarea povestii.

To the Edge of the Sky e cam genul de joc pe care l-am descris eu mai sus, doar ca personajul meu are ocazia sa interactioneze cu personaje inspirate de trupa mea preferata din Coreea de Sud. Oricum, probabil ca that’s the closest I’ll ever get to BTS. Stiu ca m-am murdarit un pic de engleza la gura, dar chiar nu am idee cum as fi putut sa traduc expresia asta ca sa sune cat mai bine in limba romana.

In demo apar doar Suga, Rap Monster si Jungkook, si recunosc ca sunt foarte curioasa cum arata si ceilalti membri. Personajele inspirate de BTS fac parte dintr-o grupare numita P.H.A.N.T.A.S.M., iar actiunea jocului se petrece intr-un scenariu post-apocaliptic al anului 2077.

Citeam intr-un articol ca cei de la Aeon Dream Studios vor sa puna accentul prin To the Edge of the Sky pe probleme cu care se confrunta societatea moderna, ca de exemplu incalzirea globala, ceea ce ma bucura. Mi se pare foarte interesant ca nu e un simplu joc, in care doar povestea de dragoste primeaza si totul e roz.

Eu deja am un crush pentru Four (personajul inspirat de Suga), pentru ca e tipul acela de persoana care iti spune verde-n fata ce crede si care nu lasa pe nimeni sa se apropie prea tare, insa sunt sigura ca se ascunde ceva interesant dupa masca asta de tip dur.

Nine e leader-ul perfect, asa cum si Rap Monster e cel mai bun leader pe care BTS ar fi putut sa-l aiba. Pana acum personajul asta mi se pare cel mai simpatic din toate punctele de vedere, si cu siguranta as alege ca el sa-mi fie cel mai bun prieten pe parcursul jocului.

Zero banuiesc ca o sa fie un fel de love interest, fiind de altfel si primul personaj cu care am interactionat. Mie mi s-a parut tare dragut scenariul de la sfarsit in care Four intervine cand dau mana cu Zero, si deja imi miroase a drama intre cele trei personaje.

Am jucat To the Edge of the Sky de mai multe ori, pentru ca voiam sa aleg pe rand fiecare dintre cele trei variante de final. Eram curioasa cum decurge interactiunea cu fiecare personaj in parte, cu toate ca prima mea alegere a fost si a ramas Four. Gasiti mai jos fiecare scenariu, iar concluziile le-am tras deja mai sus. #teamFour

To the Edge of the Sky: stiati ca exista un joc inspirat de BTS?

To the Edge of the Sky: stiati ca exista un joc inspirat de BTS?

To the Edge of the Sky: stiati ca exista un joc inspirat de BTS?

De abia astept sa vad ce roluri o sa aiba ceilalti patru membri BTS in To the Edge of the Sky si in viata personajului meu, dar si daca am sau nu dreptate in privinta triunghiul amoros. Nu stiu daca cei de la Aeon Dream Studios o sa mearga in directia asta cu povestea, cu toate ca mi-e greu sa cred ca n-o adauge si o mica poveste de dragoste.

Desigur, avand in vedere ca fiecare dintre noi avem un anumit bias in trupa, probabil ca cel mai interesant ar fi sa avem ocazia sa ne alegem un love interest. E cam devreme sa ma pronunt, insa eu sunt aproape sigura pe cine as alege daca as avea ocazia.

Nu stiu exact cand, si mai ales daca o sa apara varianta completa a jocului. Vorbim despre un proiect lansat de fani ai trupei, asa ca Aeon Dream Studios incearca sa obtina aprobarea celor de la Big Hit Entertainment ca sa poate continua jocul. Tot ce ne ramane noua e sa incercam sa transformam jocul To the Edge of the Sky intr-un fenomen viral, asa incat sa ajunga si la urechile cui trebuie.

Folositi #ARMYWantsBTSGames pe Twitter, si nu uitati sa-i mentionati atat pe cei de la Big Hit, cat si pe cei de Aeon Dream Studios. Chiar ma gandeam zilele trecute ca ar fi foarte fain sa avem un joc ca To the Edge of the Sky, cu toate ca inca nu aflasem inca despre el.

To the Edge of the Sky: stiati ca exista un joc inspirat de BTS?

Zero, Four si Nine. Photo credit: Aeon Dream Studios.

Versiunea demo a jocului o puteti downloada de aici, insa tin sa va avertizez de pe acum ca o sa vi se para extrem de scurta si o s-o terminati in cateva minute. Am ramas cu o multime de intrebari fara raspuns, insa sper ca jocul sa prinda contur si sa le rezolv pe parcurs.


Voua cum va suna un joc ca To the Edge of the Sky?