Stiu ca in prima postare din categoria Melodia pe repeat v-am promis ca n-o sa postez melodii de la trupe sau artisti din Coreea de Sud, insa astazi o sa fac exceptia care confirma regula.

Adevarul e ca mai devreme m-a palit melancolia pentru ca acum ar fi trebuit sa fiu in avion, in drum spre Budapesta, unde mai pe seara ar fi urmat sa-i vad/aud pe cei de la B.A.P. In urma cu aproximativ o luna eram foarte entuziasmata si cautam bilete de avion si cazare, doar ca planurile au ramas doar planuri, iar eu am ramas cu buza umflata.

Chiar imi doream foarte mult sa merg la concert, avand in vedere ca nu se intampla prea des ca trupele pe care le ascult eu sa concerteze in tara, sau in apropiere. Imi doream la fel de mult si sa vizitez capitala Ungariei si sa ma bucur de o mini-vacanta care sa-mi reincarce bateriile pentru perioada urmatoare. N-a fost sa fie, dar poate ca anul viitor B.A.P o sa faca o oprire si la noi in tara 🙂

Am ales Skydive pentru ca de cateva zile nu pot sa-mi mai scot din minte instrumentalul de la inceput. Videoclipul e inca o dovada ca asta e conceptul care-i prinde pe B.A.P cel mai bine, si mi se pare ca sunt trupa care-l abordeaza cu cea mai mare lejeritate si naturalete.

Am cautat intrumentalul despre care va spuneam de mi-au sarit capacele, asa ca intr-un punct am ajuns la concluzia ca ar putea chiar sa faca parte din Carmina Burana. Nici acum nu stiu de unde l-au luat, insa intre timp am descoperit si melodia asta de pe acelasi album, Noir, si macar acum pot sa ma bucur in tihna de el.

Nu vreau sa bat prea mult apa-n piua, pentru ca stiu deja ca astazi o sa ascult doar melodii de la B.A.P si o sa ma gandesc cam cat de dragut ar fi fost daca eram si eu la concert.

Voi ce melodie ati avut saptamana asta pe repeat?