Categories
In romana scriu despre K-beauty

It’S SKIN Thailand pregateste noi surprize pentru IGOT7


Inca din clipa in care am aflat ca It’S SKIN Thailand a inceput sa colaboreze cu GOT7, ma intrebam daca brand-ul o sa lanseze si ceva produse pentru care sa se foloseasca de imaginea lor. Chiar daca nu ma asteptam sa demareze productia unor produse noi, asteptam ca macar unele dintre cele vechi sa treaca printr-o schimbare de look.

Au facut o prima incercare anul trecut, cand au schimbat ambalajele a trei dintre mastile pentru fata. Ma gandeam ca ideea asta de a le lansa pe rand avea in spate o strategie, in sensul ca ar fi putut fi lansate pe piata in preajma zilei de nastere a fiecarui membru, sau ceva de genul asta. Dupa ce-a trecut ziua lui Jaebum si n-a aparut nici o masca, mi-am dat seama ca n-au gandit si ei la fel ca mine.

O perioada a fost cam liniste, asta pana zilele trecute cand am aflat de pe Instagram ca urmeaza sa fie lansate sapte noi ambalaje pentru mastile din hartie. Celor de la It’S SKIN Thailand pare ca le-a cam scapat un pic mana in Photoshop atunci cand au editat pozele pe care urmeaza sa le foloseasca pentru ambalaje, dar macar de data asta au inclus toti membri si au incercat sa multumeasca pe toata lumea.

Mastile in sine existau si inainte de colaborarea cu GOT7, deci singura noutate sunt ambalajele in editie limitata. Habar n-am cat de limitata o sa fie editia, dar sper ca mastile sa apara pe eBay si sa pun mana pe ele. Pana acum n-am incercat nici o masca de la It’S SKIN, iar pe cea cu GOT7 lansata anul trecut inca o tin ca pe o piesa de muzeu 🙂

Inca nu stiu exact cand o sa coste fiecare masca, insa pe profilul de Instagram al celor de la It’S SKIN Thailand am vazut ca setul de 12 ar fi undeva la 25 de dolari. Deci cam 2 dolari si ceva o masca, iar pe eBay banuiesc ca se vor vinde separat. Va dau de veste cand aflu.


Voua care masca va face cu ochiul?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.