Saptamana trecuta am luat o scurta pauza de la Melodia pe repeat si v-am povestit un pic despre Eurovision, asa ca azi m-am gandit sa revin cu melodia pe care nu am reusit sa o postez duminica trecuta.

Recunosc ca mai devreme m-am razgandit in privinta melodiei, asta dupa ce mi-am amintit de existenta unui cover pe care l-am ascultat de foarte multe ori in ultimii doi ani si inca-l ascult cu drag. Nu imi amintesc sa-mi fi placut vreodata un cover mai mult decat cel pe care Sofia Karlberg l-a realizat dupa Crazy in love, melodia in cauza fiind de altfel si una dintre preferatele mele de la Beyonce.

Dupa ce am ascultat doar o mica parte din noua versiune care urma sa faca parte din coloana sonora de la Fifty Shades of Grey, am stiut ca o sa-mi placa mai mult decat versiunea originala. De abia asteptam sa apara filmul, insa nu ca sa merg sa-l vad in cinema, ci ca sa pot sa ascult melodia in intregime. Adevarul e ca filmul nu l-am vazut nici pana in ziua de azi, si nu am sentimentul ca am ratat ceva.

Intre timp am descoperit un cover al piesei, si uite asa Sofia Karlberg a ajuns sa fie o prezenta exotica in playlist-ul meu. Nu stiam nimic despre ea, insa ceea ce reusise sa faca cu melodia mea preferata de la Beyonce era de ajuns. Uneori m-a facut sa-mi amintesc tot felul de momente si sa plang in hohote, alteori m-a facut sa imi dau seama cam cat de norocoasa sunt ca iubesc si ca am in viata mea pe cineva care sa ma faca sa simt lucrurile alea. #hopelessromantic

Daca versiunea originala m-a facut mereu sa ma simt #flawless si sa nu acord o importanta prea mare versurilor, versiunea Sofiei m-a facut sa-mi dau seama care-i adevaratul mesaj al piesei. Piesa in versiunea asta mi se pare oricum o alegere perfecta pentru coloana sonora de la Fifty Shades of Grey, pentru ca suna intr-un mare fel.

Sigur, versiunea de pe coloana sonora suna diferit fata de cea pe care a gandit-o Sofia Karlberg pentru cover. Vocea si stilul lui Beyonce fac ca piesa sa sune mult mai senzual, insa asta dovedeste inca o data cat de versatile sunt versurile si in cate feluri diferite pot fi interpretate.

Mie-mi plac oricum toate versiunile piesei, si simt cumva ca fiecare dintre ele se potriveste cu o anumita stare de spirit. Pentru ca astazi simt nevoia de romantism si de calmitate in viata mea, va las in continuare cu vocea Sofiei si cu al ei cover de mai jos.

Versul preferat:

It’s the beat that my heart skips when I’m with you.

Voi ce melodie ati avut saptamana asta pe repeat?