Nu-mi amintesc exact cand l-am descoperit pe The Weeknd, insa stiu sigur ca de vina a fost unul dintre tipii de care mi-a placut in perioada facultatii. Prima melodie de-a lui am ascultat-o oricum cu cateva luni inainte ca artistul canadian sa devina foarte cunoscut, si trebuie sa recunosc ca melodiile astea de pe primele lui albume sunt cam preferatele mele.

In timp ce tipul de care-mi placea facuse o obsesie pentru melodia asta, eu aveam pe repeat melodia de mai jos. Puteai efectiv sa-mi scoti castile din urechi in orice moment al zilei si, chiar daca nu ascultam fix melodia asta, cu siguranta ascultam o melodie de la The Weeknd.

Recunosc ca inca din prima clipa mi-a placut la nebunie vocea lui, dar si usurinta cu care canta despre doua lucruri care de catre majoritate sunt considerate a fi tabu: sex si droguri. Nu ca ar fi primul care face asta, dar exista ceva in stilul lui care il face sa se diferentieze de restul si sa te poarte cumva prin starea prin care trece el in momentul in care-si scrie sau canta versurile.

Nu va ascund faptul ca putini sunt artistii pentru care as scoate bani din buzunar, insa The Weeknd m-a convins din prima clipa ca merita banii mei. As putea spune chiar ca este unul dintre artistii mei preferati din strainatate, si e de admirat faptul ca nu si-a schimbat prea tare stilul dupa ce a devenit cunoscut si a inceput sa colaboreze cu alti artisti. 🙂

Versul preferat:

Cause I love it when you’re looking down at me, I’m looking up at you.

Voi ce melodie ati avut saptamana asta pe repeat?