Zilele trecute ma gandeam ca n-am mai fost de multa vreme la McDonald’s, iar de aici si pana la a mi se face pofta de un sandwich de-al lor a fost doar un pas mic. Timp de cateva zile am rezistat tentatiei, insa astazi dupa-amiaza am cedat si am dat o fuga pana la cel mai apropiat restaurant. La casa mi-am dat seama ca n-am ajuns la McDonald’s doar pentru ca mi-e pofta de un Chicken Grill, ci si pentru ca #miepoftasafacbine.

In cazul in care nu stiti care-i treaba cu #miepoftasafacbine, cei de la McDonald’s Romania deruleaza o campanie de strangere de fonduri. Intre 20 si 26 noiembrie, McDonald’s Romania si Fundatia pentru Copii Ronald McDonald isi propun sa stranga fonduri pentru a contrui a treia Casa Ronald McDonald din Romania, dar si pentru a le sustine pe celelalte doua. Prima a fost ridicata in curtea spitalului Grigore Alexandrescu din Bucuresti, cea de-a doua in curtea spitalului Louis Turcanu din Timisoara.

Ce sunt casele Ronald McDonald? Aici, parintii copiilor internati intr-unul dintre cele doua spitale mentionate mai sus sunt cazati gratuit pe toata durata internarii. Nimic nu e mai important pentru un copil bolnav decat sa stie ca parintii lui ii sunt aproape in fiecare moment, tocmai de asta campania #miepoftasafacbine mi se pare una de aplaudat.

Photo credit: pagina de Facebook McDonald’s Romania.

Am decis sa va povestesc si voua putin despre initiativa, asta pentru ca mi s-a parut o idee faina a celor de la McDonald’s Romania. In orice alta zi a anului va puteti alatura campaniei donand in cutiile de donatii aflate langa casele de marcat, insa zilele acestea puteti alege sa donati atunci cand vi se ia comanda la casa.

Tot ce trebuie sa faceti este sa-i spuneti persoanei de la casa de marcat ce suma vreti sa donati, si in schimb veti primi un sticker pe care sa va scrieti numele si pe care sa-l lipiti pe tejghea. Asta asa, ca sa stie toata lumea cui ii e pofta sa faca bine. 🙂