V-am povestit deja că zilele trecute am mers până la McDonalds să-mi cumpăr un Chicken Grill și, dacă tot era ora prânzului și-am ajuns până acolo, m-am gândit să-mi cumpăr și o cafea de la McCafe. Deși McCafe-ul s-a deschis de multă vreme în Brașov, trebuie să recunosc că până acum n-am reușit să ajung până acolo să văd ce modificări au făcut.

Imediat după ce mi-am comandat o cafea în pahar festiv, mi-au fugit ochii la niște căni care erau plasate strategic. M-am gândit că probabil trebuie să le câștig, dar știam deja că nu o să se întâmple asta și că nici nu merită să mă stresez prea tare. Îmi plăcea mult de tot cea cu mesajul „Shit happens, coffee helps!”, așa că până acasă mi-a stat gândul doar la ea.

Acasă am zis totuși să investighez puțin situația și să descopăr care-i treaba cu cănile misterioase de la McCafe, și așa am aflat că primești o cană atunci când comanzi două cafele mari. Voiam una pentru mine, una pentru prietena mea cea mai bună, așa că deja mă și imaginam cum o să beau eu 4 cafele din alea mari. Eu care nu prea beau cafea, și când o beau e decofeinizată. Adică mai bine n-aș mai bea-o, că fix cafea nu-i aia.

Norocul meu a fost că cineva s-a gândit să scrie în comentariile de pe Facebook că poți să cumperi cănile, fără să mai bei cele 4 cafele. A doua zi am și mers la McCafe să-mi iau de-o grijă, și am rezolvat și cu o parte din cadoul de Crăciun al bff-ei. O cană costă 10 lei, parcă. Știu sigur că erau mai ieftine decât citisem eu cu o zi înainte pe Facebook.

Acum că am pus mâna pe cana mult dorită, parcă aș pune mâna și pe cafea și mi-aș face una. Am tot zis că o să încerc să beau măcar câte jumătate de cană în zilele în care merg la muncă, dar să vedem dacă mă țin de asta. Poate o transform în new year resolution.


Vouă din care cană McCafe v-ar plăcea să vă beți cafeaua în fiecare dimineață?