Mă întrebam de multă vreme de ce Farmec nu lansează o gamă de produse de machiaj, și uite că sfârșitul anului 2017 vine cu o surpriză din partea brandului românesc. Farmec este una dintre mărcile românești care au rezistat în timp, probabil pentru de fiecare dată s-au reinventat și au găsit noi produse pe care să le introducă în portofoliu.

Vă spun un secret: dacă vreodată ar fi să colaborez pentru o colecție cu un brand de beauty de la noi, mi-aș dori să fie Farmec. În România încă nu a apărut moda printre branduri și bloggerii de beauty să colaboreze pentru lansarea unor colecții, dar nu mă oprește nimeni să visez că asta se va întâmpla la un moment dat și că voi fi și eu suficient de pregătită să fac fața unei astfel de provocări. #neverstopdreaming

Momentan sunt în stadiul în care cred că pot să vin cu idei de nuanțe, denumiri sau ambalaje, însă recunosc că nu știu mai nimic despre ingrediente. Mi-am promis că mă voi documenta mai mult pe acest subiect, în primul rând pentru mine, și în al doilea rând pentru a putea să vă ofer și vouă cât mai multe informații utile în postările de tip review.

Până una alta, cei de la Farmec se pare ca mi-au citit gândurile, așa că la final de an 2017 s-au gândit să lanseze pe piață gama #GerovitalBeauty.

Rujuri, rujuri lichide, fonduri de ten, palete de machiaj, mascara, top coat, lacuri de unghii, kit pentru sprâncene, balsam de buze, creioane dermatografe, anticearcăn, mascara, farduri de obraz, pudră, pe toate le găsiți în magazinul online. Adică aici.

Vizual, produsele mi-au lăsat o primă impresie bună și chiar aș vrea să le încerc cât se poate de curând. Ambalajele negre arată classy, fiind o alegere perfectă pentru doamnele care folosesc deja produsele Farmec. Farmec nu-i tocmai un brand pentru adolescente, ci mai degrabă pentru femeile care deja au trecut prin câteva experiențe de viață. 🙂

Prețurile nu sunt foarte mici, ceea ce din start mă face să am niște așteptări foarte mari de la produse. O paletă de machiaj cu 6 nuanțe trebuie să fie foarte pigmentată ca să merite cei aproape 100 de lei, cât costă paleta #GerovitalBeauty.

Și de la un fond de ten de aproape 60 de lei mă aștept să-mi facă tenul să arate impecabil, acest produs fiind de altfel cel pe care aș fi cel mai tentată să-l testez. O să aștept părerile și filmulețele bloggerițelor care vor încerca cel mai probabil produsele în următoarea perioadă, după care o să mă decid dacă merită sau nu să dau banii pe el.

Rujul lichid este și el pe lista mea de dorințe, chiar dacă în ultima vreme am adăugat în portfard o mulțime de nuanțe de la diferite branduri. Am fost întotdeauna îndrăgostită de rujuri, iar când eram mică pe ale mamei le foloseam mai mult eu decât ea.

De când au apărut și au devenit populare rujurile lichide, trebuie să recunosc am trecut și eu de la stick la lichid. Nu știu dacă mi se pare doar mie, însă parcă rujurile lichide arată mult mai bine pe buze și au o consistență mult mai cremoasă și mai de efect. Probabil că un ruj lichid din gama #GerovitalBeauty tot o să-mi cumpăr atunci când apare colecția în magazinele fizice, mai ales că am pus deja ochii pe nuanța nr. 5.

Restul produselor n-aș putea spune că mă tentează foarte tare, poate doar lacul de unghii Magic Gel Effect în nuanța nr. 8. Pe site nuanța arată foarte interesant și mă duce cu gândul la o piatră semiprețioasă, așa că sunt tare curioasă dacă arată la fel și pe unghii.


Vouă cum vi se pare gama #GerovitalBeauty?