Cei de la TC Candler aleg in decembrie cele mai frumoase chipuri ale anului care sta sa treaca, dar cu toate astea trebuie sa recunosc ca pana acum nu mi-au trezit un foarte mare interes cu alegerile lor. E adevarat ca arunc in general un ochi peste cele doua topuri, asta cu toate ca stiu deja ca nu se schimba mare lucru de la an la an. Nu e greu sa observi ca cele 200 de persoane sunt in general cam aceleasi, cu mici exceptii.

Zilele trecute am citit pe blogul lui Bunescu ca locul 1 din topul masculin de anul acesta o sa ma surprinda, asa ca am dat imediat play si am asteptat cu sufletul la gura.

Locul 1 fost intr-adevar o surpriza, pentru mine una foarte placuta, cu toate ca o surpriza mai mare au fost mai degraba alegerile pana la acest loc 1. Ambele topuri mi se par subiective pana in maduva oaselor, si oricum e greu sa multumesti pe toata lumea si sa alegi 200 de oameni frumosi in cel mai obiectiv mod posibil.

Multi probabil ca n-o sa inteleaga ce cauta Kim Taehyung pe primul loc, la fel cum unii n-au inteles ce-a cautat BTS la AMAs. Trupele de baieti din Coreea de Sud demonstreaza in ultimii ani ca standardele de frumusete sunt intr-un proces de schimbare, dar si ca muzica trebuie sa exprime ceva, indiferent de limba in care sunt cantate versurile.

Imi place ca cei de la TC Candler aleg oameni de diferite nationalitati, asta mi se pare si scopul unui astfel de top. 🙂 As vrea sa vad totusi o diversitate mai mare si in ceea ce priveste domeniile de activitate, topurile fiind impanzite de modele, cantareti sau actori.

Zic sa ne bucuram totusi pentru Alex Velea, cel care are norocul de a se trezi in fiecare dimineata alaturi de a unsprezecea cea mai frumoasa fata feminina a anului 2017.


Ladies…

and gentlemen:

Voi pe cine ati fi plasat pe primele locuri ale celor doua topuri?