Categories
#StyleInspiration

#StyleInspiration: Lure Hsu.

Probabil că ați văzut și voi în lunile trecute pe Facebook articole despre cele trei surori din Taiwan, surori care la 40 de ani arată ca la 20. O parte dintre articolele pe care le-am citit susțineau chiar că una fete dintre ar avea 63 de ani și că ar fi de fapt mama celorlalte două, ceea ce mi s-a părut totuși suspicios și m-a făcut să caut mai multe informații despre ele.

După îndelungi căutări, am reușit să ajung în cele din urmă pe profilul de Instagram al uneia dintre ele. Numele ei este Lure Hsu și, vă vine să credeți sau nu, are 42 de ani. Pe mine recunosc că m-a fascinat faptul că arată atât de tânără și m-a făcut curioasă să aflu ce stil de viață are, așa că n-am stat prea mult pe gânduri și am apăsat imediat butonul de follow.Stilul ei vestimentar mi-a dat ideea să scot de la naftalină o rubrică cu care am început acest blog, rubrică la care am renunțat o perioadă și tocmai de aceea nu mai găsiți nicio postare #StyleInspiration mai veche.

În urmă cu aproape trei ani, adică atunci când am pornit la drum cu acest blog, m-am gândit că ar fi interesant să vă prezint câteva dintre persoanele care-mi inspiră stilul. La momentul respectiv am pornit la drum cu Lee Chaerin aka CL, fostă componentă a trupei 2ne1, însă astăzi o să pornesc de la zero și o să vi-o prezint pe Lure Hsu.Pe lângă faptul că are un ten impecabil și un chip care o face să pară extrem de tânără, Lure Hsu are și un stil vestimentar care o ajută să nu-și arate vârsta. Poartă blugi rupți, cămăși în carouri, salopete din denim, pantaloni scurți, jachete tip bomber, bluze tip crop top, hanorace tip rochie, cizme peste genunchi, și cam tot ce se mai poartă la momentul de față.
N-am văzut pe profilul de Instagram prea multe poze în care să poarte rochii, ceea ce m-a făcut parcă să empatizez și mai mult cu stilul ei. Nici eu nu prea port rochii, așa că am o bănuială că în următoarea perioadă ținutele ei o să devină sursa mea de inspirație.

Chiar îmi doresc să am un stil vestimentar cât mai apropiat de al ei, și deci piese vestimentare asemănătoare în garderobă. Admir faptul că pragul de 40 de ani n-a împiedicat-o să continue să se îmbrace fix așa cum se simt ea cel mai bine, asta în timp ce multe alte femei își schimbă stilul pentru a-și arăta vârsta. Lui Lure Hsu nu cred oricum că poate cineva vreodată să-i ghicească vârsta, orice stil vestimentar ar aborda.
Sigur, aspectul impecabil al tenului ei ține cu siguranță de genetică și de ritualul ei de frumusețe. Se știe deja că asiaticele pun mare preț pe tenul lor și mai ales pe îngrijirea acestuia, și poate că nu ar strica să încercăm să ne facem un ritual al nostru. Sau măcar să ne inspiram de la ele și să ne acordăm câteva minute din zi pentru a-l pune în aplicare pe al lor.

În același timp, poate că nu strică să punctăm totuși și câteva aspecte care țin de stilul ei de viață. O cană de cafea în fiecare zi, cât se poate de multă apă, sport, fructe, legume, dar și cât mai puține alimente cu un conținut mare de zahăr și grăsimi. La prima vedere par niște reguli la mintea cocoșului, dar câte dintre noi reușim să ne ținem cât mai strict de ele?Pentru voi cine e #StyleInspiration?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.