Săptămâna trecută mi se făcuse poftă de o pizza cu pui și gorgonzola de la Dopo Poco, așa că n-am stat prea mult pe gânduri și mi-am comandat imediat una. Cu câțiva ani în urmă îmi făcusem un obicei din a-mi comanda sortimentul ăsta de pizza măcar o dată pe lună, asta până când cei de la Dodo Pizza au deschis primul punct de lucru din Brașov.

Adevărul e că pizza de la Dodo e mai pe gustul meu, preferata mea fiind Cheesy Chicken. Doar că din când în când mă plictisesc și de Cheesy Chicken, iar atunci pizza cu pui și gorgonzola de la Dopo Poco este primul sortiment la care-mi zboară gândul.

Ieri a fost una din serile acelea în care am ajuns acasă foarte târziu, așa că n-am avut timp să-mi mai gătesc ceva pentru astăzi. Am plecat de dimineață cu gândul că o să-mi comand pizza mea preferată de la Dopo Poco, în ideea în care este mult mai mare decât cea de la Dodo și să am de unde să împart în caz că i se mai face cuiva din birou poftă.

Toate bune și frumoase… se face ora 12, așa că intru pe site-ul celor de la Dopo Poco să-mi adaug pizza și sosul în coș. Pe site, surpriză, nu mai găseam oferta pentru Brașov. M-am gândit în primă fază că poate lucrează la site și au scos orașul Brașov pentru moment, asta până când am intrat pe pagina lor de Facebook și am aflat că l-au scos de tot. Se pare că zilele trecute au închis punctul de lucru de livrare din Brașov, așa că pot să-mi pun liniștită #Pofta-nCui de fiecare dată când o să mai vreau pizza cu pui și gorgonzola.

Sau na, pizza cu pui și gorgonzola de la Dopo Poco.

Că doar până la urmă pot să-mi fac și acasă dacă vreodată-i pofta chiar atât de mare.