#Pofta-nCui nr. 3:
Paleta de machiaj Jetsetter.

Mă uitam zilele trecute pe YouTube la diferite review-uri ale colecției lansate de Maybelline în colaborare cu manechinul Gigi Hadid și, dintre toate produsele de machiaj, parcă aș fi vrut să încerc paleta Jetsetter. Zărisem colecția în magazinele dm, tocmai de aceea m-am gândit să mă informez un pic despre ea și să văd cam pe ce produs ar merita să dau banii.

Îmi place ideea de a avea toate produsele de care ai nevoie pe parcursul zilei într-un ambalaj practic și compact, perfect pentru a fi pus atât în geanta de zi cu zi, cât și în valiză.

Nu se știe niciodată când ai nevoie de un mic retuș, și nimic nu mi se pare mai enervant decât să car după mine toate produsele pe care le-am folosit acasă pentru machiajul feței. La fel și când plec în vacanță, ocup mare parte din valiză cu un portfard în care am tot felul de produse de care nu se știe niciodată dacă nu voi avea nevoie. Rar se întâmplă să am nevoie.

Vorba lungă, sărăcia omului. Ideea este că review-urile m-au convins că am neapărată nevoie de paleta Jetsetter, așa că am mers la dm să mi-o cumpăr.

Știam că este un produs în ediție limitată, însă țineam minte și că standul colecției era destul de încărcat și eram convinsă că prețul paletei Jetsetter ar fi fost un pretext ca ea să se vândă un pic mai greu. Estimasem că la noi ar consta undeva la 100 și ceva de lei, dar voiam să mi-o cumpăr cadou de Sf. Ion și nu mă mai uitam la bani. #spoilingmyself

Am ajuns la magazinul dm de pe Republicii, am aruncat un ochi să văd ce-a mai apărut la alte rafturi, după care m-am îndreptat spre standul Gigi Hadid x Maybelline. Aveam o presimțire că iar o să fiu nevoită să-mi pun pofta-n cui, însă în același timp încercam și să gândesc pozitiv și să îmi spun că de data asta trebuie să fie și Brașov pe harta trendurilor.

N-a fost, așa că paleta Jetsetter lipsea cu desăvârșire de la raft. Poate că n-o fi fost lansată la noi în țară, sau a fost disponibilă doar în câteva magazine din orașe mai mari ca Brașov, sau pur și simplu nu mai era în stoc. Eu cred că-i a doua variantă, dar nici nu mai contează. Paleta Jetsetter n-a fost să fie a mea, dar nici nu mi-am cumpărat alt produs din colecție.


Voi când v-ați pus ultima dată #Pofta-nCui?

Tagged , , , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.