5 de pe YouTube: beauty.

La începutul anului am inaugurat pe blog rubrica 5 de pe YouTube, prilej cu care v-am arătat 5 oamenii pe care îi urmăresc ca să aflu ce e nou în materie de beauty în Coreea de Sud.

Dacă data trecută m-am axat doar pe k-beauty, astăzi am revenit cu 5 tipe care încearcă tot ce-i nou în materie de beauty în general. Sigur, urmăresc și alte canale de YouTube în afară de cele 5 de mai jos, însă am încercat să le aleg 5 cu care empatizez eu cel mai bine.

Patricia Bright


Dacă vreodată o să mă apuc de vlogging sau o să-mi deschid un canal de YouTube, cred că o să simțiți influența Patriciei Bright în filmulețele mele. Nu vă ascund faptul că este preferata mea, cu toate că descoperit-o relativ recent – pe la mijlocul anului trecut.

Nu-mi amintesc cum am ajuns pe canalul ei de YouTube, însă țin minte că m-a captivat din primele câteva secunde. Are un stil foarte dinamic și entuziast de a prezenta produsele, și e genul de persoană care îți dă imediat o stare de bine și te încarcă cu energie pozitivă.

***

Roxxsaurus


Și pe Roxxsaurus am descoperit-o tot de curând, probabil cam în aceeași perioadă cu Patricia Bright. De la ambele am văzut la început filmulețe în care probau haine de pe diferite site-uri de tip SheIn, ca mai apoi să descopăr că au și filmulețe în care testează produse cosmetice.

***

Tati


Pe Tati am descoperit-o anul acesta, atunci când căutam pentru prietena mea cea mai bună un filmuleț cu masca Milky Piggy de la Elizavecca. Nu știu cum de n-am ajuns până acum pe canalul ei de YouTube, dar mai bine mai târziu decât niciodată. Îmi place de ea pentru că e foarte naturală și se vede că face filmulețe din plăcere, fără să se chinuie să pară ceva ce nu e.

***

Shaaanxo


Pe Shaaanxo o știu de câțiva ani buni, însă ce-i drept o perioadă am urmărit-o mai mult pe Facebook și Instagram, și mai puțin pe YouTube. Mă mai uit din când și la filmulețele de pe canalul ei de YouTube, de obicei atunci când povestește despre un produs care-mi face cu ochiul și pe care mă gândesc dacă merită sau nu să dau banii. 🙂

***

Nicol Concilio

Și pe Nicol Concilio o știu de multă vreme, însă adevărul e că am început să-i urmăresc canalul de YouTube tot de curând. Nu știu dacă e și numele de vină, însă de fiecare dată când mă uit la filmulețele ei parcă îmi amintește un pic de Nicole Richie. Îmi place că explică pas cu pas ce și cum folosește, indiferent că e vorba despre produs sau tehnică.


Voi pe cine urmăriți pe YouTube?

Tagged , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.