Categories
In romana scriu despre K-beauty

REVIEW: Masca iluminatoare Rubber Mask Bright Lover de la DR.JART+

De Black Friday și de Crăciun trebuie să recunosc că mi-am cam făcut de cap cu comenzile la Sephora, așa că am multe produse pe care de abia aștept să le încerc și despre care vreau să vă povestesc în următoarea perioadă. Printre produsele pe care le-am adăugat în coșul de cumpărături se numără și setul Tarot of Rubber Mask, pe care am avut norocul să dau 100 de lei. O singură mască Rubber Mask de la DR.JART+ costă 51 de lei, așa că mi se pare că a fost investiție bună.

Setul Tarot of Rubber Mask conține 3 măști din gama Rubber Mark: Bright Lover, Firm Lover și Hydratation Lover. Astăzi o să vă povestesc un pic despre masca iluminatoare Bright Lover, iar zilele următoare o să încerc să revin și cu păreri despre celelalte două.

Despre produs


Masca Bright Lover de la DR.JART+ vine la pachet cu două produse: un serum hidratant care oferă luminozitate tenului și o mască modelatoare din cauciuc care împiedica evaporarea ingredientelor active din serum și catifelează tenul.

În primă fază s-ar putea să vi se pară ușor ciudată masca modelatoare, însă după câteva minute sigur o să vă obișnuiți cu ea și chiar o să vi se pară simpatică. Cel puțin asta s-a întâmplat în cazul meu.

Cum se folosește?


Începem prin a aplica serum hidratant pe toată fața, iar peste el fixăm masca modelatoare. Sau mai bine spus măștile modelatoare, pentru că de fapt sunt două măști din cauciuc în pachet – una pentru parte de sus a feței, cealaltă pentru partea de jos. Probabil că cei de la DR.JART au ales această variantă pentru că fiecare dintre noi avem o anumită formă a feței, și astfel este mult mai ușor să fixăm masca.

Masca este indicat să acționeze timp de 35-40 de minute, după care o desprindem și încercăm să  restul de serum.

Merită banii?


Masca Bright Lover are un preț ușor piperat, și parcă nu-ți prea vine să dai 51 de lei pe ceva ce poți folosi doar o singură dată. Mi s-a părut totuși că tenul meu arăta mult mai bine după ce-am aplicat-o, iar roșeața se mai estompase chiar și după cele 35-40 de minute în care acționase masca. Am avut ceva probleme cu acneea în ultimele două săptămâni, iar mare parte din fața mea se înroșise și arăta de parcă avusesem o reacție adversă la vreun produs cosmetic.

Sigur, de la o mască de 51 de lei te cam aștepți la minuni, dar n-aș putea să spun că am fost dezamăgită.

Mie mi s-a părut interesantă și masca din cauciuc, cu care n-am avut nici o problemă și care nu s-a desprins până când n-am îndepărtat-o. Eu una am observat ceva îmbunătățiri vizibile, și parcă tenul meu începe să aibă din nou un aspect uniform. 🙂

Preț: 51 de lei.

Unde o găsiți: aici și în magazinele Sephora.

Aș mai da banii pe ea și a doua oară? Cu siguranță, atunci când o să o prind la ofertă sau dacă o să beneficiez de vreun voucher de reducere de la Sephora.

Alte variante ale produsului: mască pentru fermitate Firm Lover și mască hidratantă Hydratation Lover.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.