GOT7 2018 World Tour în Moscova, Berlin și Paris!

La început de 2018 v-am spus că sper ca cei de la GOT7 să facă anul acesta o oprire în Europa, și uite că dorința mi s-a îndeplinit.

Încă nu știu sigur dacă voi reuși sau nu să-mi cumpăr bilet pentru unul dintre cele trei concerte susținute în Moscova, Berlin sau Paris, dar ar fi cu siguranța una dintre cele mai frumoase experiențe pe care aș putea să le trăiesc vara asta. Îmi doresc foarte mult să reușesc să merg la concertul din Berlin, și cu ocazia asta să vizitez și orașul. Ar fi pentru prima oară când merg în Germania, așa că aș putea să am parte de o experiență dublă. #fingerscrossed 🙂

Sunt tare curioasă care va fi prețul biletelor, cu toate că mă aștept să fie undeva la 200 de euro, poate chiar mai mult. Desigur că nu mi-am strâns din timp bani pentru un eventual concert, asta pentru că nu mă așteptam ca el să aibă loc prea curând.

Dacă nu reușesc să ajung anul acesta la concert, sper ca GOT7 să se întoarcă și în 2019 în Europa și să includă în turneu și o țară cât mai apropiată de România. La România nici nu visez, nu cred că asta o să se întâmple în viitorul apropiat, sau îndepărtat.

GOT7 2018 World Tour in Berlin

Date și locații
Moscova
6 iunie @ Adrenaline Stadium
Berlin
8 iunie @ Velodrom
Paris
10 iunie @ Le Zenith
Când se pun biletele în vânzare?
16 aprilie
Early Bird Sales – 4PM(CEST/MSK)
18 aprilie
General Sales – 4PM(CEST/MSK)
Tagged , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.