Iarna pare că a trecut în sfârșit, așa că astăzi m-am gândit să aduc primăvara și în portfardurile noastre. M-am trezit dis-de-dimineață cu chef de ceva shopping online, și uite așa am ajuns pe paginile de Instagram ale brandurilor de beauty din Coreea de Sud.

Ultima perioadă a fost ceva mai încărcată, tocmai de aceea nu am prea reușit să fiu foarte activă pe blog. Nici pe Instagram, nici pe Facebook, cam pe nicăieri online. În puținul meu timp liber am încercat să mă deconectez și să trăiesc mai mult în offline, și cred eu că mi-a prins bine. Mi-am propus să citesc mai mult, să mă plimb mai des, dar și să petrec mai mult timp cu oamenii care contează.

Sigur, scrisul este una dintre pasiunile mele, așa că nu puteam să stau foarte multă vreme departe de blog și de voi. Tocmai de aceea îmi propun ca de acum încolo să postez un pic mai des decât am făcut-o la începutul anului, și sper să reușesc să mă țin de obiectivul acesta. 🙂

Revenind la oile noastre, am descoperit de dimineață câteva colecții noi de la brandurile de k-beauty, colecții pe care de abia așteptam să vi le arăt și vouă. Am pus ochii pe câteva dintre produse, și în următoarea perioadă poate că o să reușesc să-mi și comand câteva dintre ele. Dacă va fi să le adaug în coș, promit să revin cu impresii.

Etude House
Cherry Blossom Collection

TONYMOLY
PIKYBIKY

THEFACESHOP x Coca Cola

Peripera

ARITAUM

MISSHA
FLASH-UP

Holika Holika
Glossy Play

HERA x Edith Carron

innisfree
No Sebum Lucky Edition

PONY EFFECT
#ENAMELLICGLOSSYLIP


Vouă care colecție vă place cel mai mult?