Pentru că în ultima vreme am cam dispărut de pe blog și nu am postat prea des, m-am gândit că un mod simpatic de a-mi regăsi inspirația ar putea fi un 30 Day Writing Challenge. Recunosc că mă simt un pic ca în școala generală, atunci când primeam de la profesoara de română ca temă pentru acasă o compunere pe un anumit subiect, dar trec eu peste ideea asta preconcepută.

  1. Să vorbesc cu oamenii. Una dintre activitățile mele preferate este să vorbesc cu oamenii, fie ei cunoscuți sau necunoscuți. Sunt genul acela de persoana căreia îi place să vorbească foarte mult, însă la fel de mult îmi place și să ascult poveștile altor oameni și experiențele lor de viață.
  2. Să vizitez locuri în care nu am mai fost niciodată. Îmi place la nebunie să plănuiesc excursii în locuri în care nu am fost până acum, probabil pentru că ador sentimentul acela de a fi turist, noutatea și mai ales senzația de a mă aventura în necunoscut.
  3. Familia mea. Rar se întâmplă să treacă o zi în care să nu vorbesc cu mama, pe care o consider una dintre prietenele mele cele mai bune. Chiar dacă nu vorbesc cu toți membri familiei la fel de des, mă simt fericită atunci când știu că toți sunt bine și că pot conta pe fiecare dintre ei.
  4. Prietenii mei. Nu am foarte mulți prieteni apropiați, dar știu că pe cei puțini pe care îi am pot conta în orice clipă din zi și din noapte.
  5. Serialele care reușesc să mă țină cu ochii doar în ecranul laptopului. Sunt foarte pretențioasă și greu de mulțumit atunci când vine vorba despre seriale la care mă uit, așa că e foarte simplu să-mi pierd interesul după doar câteva minute. Când găsesc însă unul care să-mi placă, aș fi în stare să mă uit non-stop la el, iar asta mă face fericită.
  6. Ploaia. Nu am înțeles niciodată de ce oamenii asociază ploaia cu tristețea, melancolia și depresia, pentru că pe mine ploaia mă face să zâmbesc și să mă simt fericită. Ador zilele ploioase, ador să adorm cu sunetul ploii pe fundal, ador să mă plimb cu umbrela prin ploaie, ador să văd picăturile de ploaia ciocnindu-se de fereastra de la dormitorul meu.
  7. Muzica. Probabil că muzica ar fi putut să fie primul lucru de pe lista asta, pentru că nu trece nici măcar o zi în care să nu ascult măcar câteva melodii. Încă de când aveam câțiva ani, adormeam doar dacă aveam muzică pe fundal, deci aș putea spune că am crescut cu muzica-n urechi. Și fericirea nu se rezumă doar la a asculta muzică, ci și la a o cânta.
  8. Pozele. Am aproape întotdeauna grijă să fac poze în momentele de care cred că o să-mi doresc la un moment dat să-mi amintesc, și nimic nu mă face mai fericită decât să descopăr un album cu poze vechi.
  9. Cățeii și pisicile. Un minut trebuie să mă lași lângă un câine sau o pisică și găsesc până la urmă o metodă să mă împrietenesc cu el/ea.
  10. Dansul. Habar nu am de ce nu am făcut niște cursuri de dans când eram mai mică, dar adevărul e că acum îmi cam pare rău că nu mi-am transformat pasiunea asta în meserie. Dansul este unul dintre puținele moduri în care uit pentru câteva clipe de mine și nu mă mai gândesc la toate lucrurile cotidiene care mă enervează sau mă supără.

🙂


Vă las pe final cu melodia de mai jos, pentru că este una dintre melodiile pe care le tot ascult în ultima vreme și care îmi da de fiecare dată o stare de bine.

Pe voi ce vă face fericiți?