Continui cu 30 Day Writing Challenge, iar astăzi trebuie să vă povestesc ceva ce mi s-a spus despre mine și mi-a rămas în minte.

Adevărul e că oamenii din jurul meu mi-au spus de-a lungul timpului multe lucruri și pe multe dintre ele le-am uitat, însă există o propoziție pe care mi-o amintesc în cele mai dificile momente din viața mea, în special cele în care simt că nu mai pot să rezist și vreau să renunț.

Acea propoziție este – am încredere în tine.

Am auzit aceste patru cuvinte într-un moment în care eram pe punctul să renunț la ceva ce s-a dovedit a fi una dintre cele mai frumoase perioade ale vieții mele de student. Privind în urmă, probabil că aș fi lăsat totul baltă, dacă această persoană nu mi-ar fi spus cele patru cuvinte magice.

De atunci îmi amintesc de fiecare dată că există cineva acolo care are încredere în mine. Sigur, poate că nu fiecare persoană o să mi-o spună în față, însă sunt sigură că există cel puțin o persoană care are încredere în mine. Iar încrederea e ceva ce se câștigă din greu, dar se pierde în câteva secunde.