Chiar dacă tema celei de-a patra zi era să scriu despre o persoană care mă inspiră, mi-a fost foarte greu să mă opresc la o singură persoană. Tocmai de aceea, m-am hotărât să scriu despre câteva cupluri care mă inspiră și care mă fac să cred că există suflete pereche și oameni predestinați să fie împreună.

  1. Părinții mei. Desigur că am început cu părinții mei, care se cunosc de când erau copii. Pe vremea aceea tata era în ochii mamei un copil care stătea pe aceeași stradă cu verișoara ei, mai mic cu trei ani. Douăzeci și ceva de ani mai târziu, după ce fiecare dintre ei au trecut peste o căsnicie ratată, s-au întâlnit din nou și au hotărât să-și încerce norocul unul cu celălalt. De atunci au trecut 29 de ani, și încă sunt împreună și se respectă ca în prima zi.
  2. Verișoara mea G. și soțul ei. Au fost colegi de facultate și prieteni timp de patru ani, iar în tot acest timp nu cred că s-au gândit vreo clipă că vor ajunge să fie soț și soție. Acum sunt deja căsătoriți de aproximativ 3 ani, au o fetiță foarte frumoasă și o familie care mă inspiră și mă face să cred că oamenii care trec prin viața noastră nu o fac întâmplător.
  3. Verișoara mea D. și soțul ei. Verișoara mea D. a avut o relație destul de lungă cu o altă persoană, înainte să-l cunoască pe cel care urma să-i fie soț. Ea și cel care-i este acum soț s-au cunoscut la începutul anului, iar câteva luni mai târziu dansam la nunta lor. Poți să petreci ani întregi lângă cineva, însă este posibil ca la un moment dat să apară în viața ta cineva care să te facă să îți dai seama că nu ai lângă tine persoana potrivită.
  4. Prietena mea cea mai bună și iubitul ei. O altă pereche care mă inspiră, poate pentru că se cunosc de mulți ani și niciodată nu m-am gândit că vor ajunge să formeze un cuplu. Privind în urmă, mi se pare ușor simpatic să mă gândesc de câte ori a fost acasă la el din postura de amică, fără să știe că peste câțiva ani se va întoarce în același loc în postura de iubită.
  5. Prietenii mei M. și R. Relația dintre M. și R. mă inspiră pentru că R. nu s-a dat niciodată bătut și a făcut tot ce i-a stat în puteri pentru a o convinge pe M. că este persoana potrivită pentru ea. A avut răbdare, a fost alături de ea în momentele dificile și a făcut tot ce i-a stat în puteri pentru a o face fericită. Se vor căsători în curând, deci uneori merită să nu te dai bătut.
  6. Mamaia și tataia. Mamaia a avut un prieten care la un moment dat a plecat în armată, fiind de altfel primul ei iubit. Tataia a avut grijă să-l avertizeze că i-o va „sufla” până se întoarce, totul în glumă. Câteva luni mai târziu, mamaia și tataia erau deja căsătoriți și mama urma să se nască.
  7. Fratele meu și soția lui. Fratele meu a făcut facultatea la Iași, unde a cunoscut-o pe cea care îi este acum soție. Ar fi putut să se întâlnească cu mulți ani înainte, având în vedere că erau din același oraș și stăteau pe aceeași stradă încă de când erau copii. Dar s-au întâlnit în Iași.

Pe voi cine vă inspiră?