Înainte să vă povestesc care sunt cele cinci feluri în care cineva îmi atrage atenția și ajunge la inima mea, trebuie să vă spun că a traduce această temă mi s-a părut o mare bătaie de cap. Nu știam ce nume să-i dau acestei postări, și sper că până la urmă am găsit cea mai bună traducere și un titlu potrivit.

  1. Inteligență. Sigur, primul lucru care o să îmi atragă atenția o să fie aspectul fizic și trăsăturile frumoase. Dacă n-o să am însă despre ce să vorbesc cu o persoană sau nu o să există niște puncte comune de discuție între noi, adevărul este că o să îmi cam piară interesul destul de repede.
  2. Simț al umorului. Îmi place foarte mult să zâmbesc și să râd, așadar simțul umorului este unul dintre modurile sigure prin care cineva ar putea să ajungă la inima mea. Dacă mai presare din când în când și câte o doză mică de sarcasm, exact atunci când trebuie, cu atât mai bine.
  3. Muzică. Când spun muzică nu mă refer doar la oamenii care-mi trimit o melodie pe care să o ascult, ci și la oamenii care au voce și îmi cântă.
  4. Sinceritate. Când spun sinceritatea mă refer la acea sinceritate de la ora 4 dimineața, atunci când îți cad toate măștile și ai curajul să fii adevăratul tu și să treci linia. Îmi plac oamenii sinceri, care nu se tem să recunoască faptul că au defecte și care nu simt nevoia să pară perfecți. 🙂
  5. Oameni care dansează. Pe lângă faptul că iubesc muzica și repet asta de fiecare dată când am ocazia, iubesc și dansul și oamenii care dansează. Nu pot să-mi imaginez viața alături de o persoană care stă pe scaun și nu dansează niciodată, iar dacă încerc să mi-o imaginez clar nu este genul de viața pe care să vreau să o trăiesc. Dansul e probabil una dintre cele mai scurte și mai sigure căi spre inima mea… mai ales că nu dansez cu oricine.

Vouă cum vă câștigă oamenii atenția?