Facem din nou o oprire la una dintre temele mele preferate din acest 30 Day Writing Challenge – zece melodii pe care le ascult pe repeat în această perioadă. Nu mi-a fost atât de simplu să aleg doar zece melodii pe cât credeam eu că o să îmi fie când am început să scriu această postare, însă am încercat să aleg melodii cât mai variate și nu doar în limba coreeană.

Adevărul e că în ultima perioadă nu am mai ascultat atât de mult k-pop ca înainte, dar cu toate astea 3 din 10 melodii tot în coreeană sunt. 🙂

1.

Auzită prima dată într-un magazin de haine.

2.

Știu că melodia asta este ceva mai veche, dar de câteva săptămâni nu pot să mi-o mai scot din minte și mă tot trezesc că-i fredonez versurile.

3.

Am și una românească, chiar dacă versurile nu sunt în limba română.

4.

#GirlCrush.

5.

Am avut pe repeat colaborarea asta și anul trecut și, imediat cum mi-am dat seama că e Iulie, am început din nou să o ascult frenetic.

6.

Într-o zi mi-am amintit din senin de melodia asta de la Justin Timberlake, iar de atunci o tot ascult de fiecare dată când prind ocazia.

7.

Ăsta e genul de videoclip care îți distrage atenția de la melodie și de la versuri, tocmai de aceea mi se pare foarte interesant. Trec printr-o fază în care ascult mult J. Cole, așa că trebuia să includ în postare și o melodie de la el.

8.

Pentru că mesajul este foarte fain.

9.

Am zis la început că 4 din 10 melodii sunt în coreeană, însă mi-am dat seama de abia acum că una dintre ele este de fapt în japoneză. Am ales melodia asta pentru că o ascult în fiecare dimineață, înainte să plec la birou, și reușește de fiecare dată să mă facă să mă simt puternică și încrezătoare în forțele proprii.

10.

Am aproape de fiecare dată pe repeat o melodie chill, care reușește să-mi transmită un vibe cald și liniștit. Asta este una dintre ele, genul acela de melodie care mă duce cu gândul la mare și la serile de vară.

Voi ce melodii aveți pe repeat în această perioadă?