Ziua 17: Ce zodie ești?

Astăzi trebuie să vă povestesc despre zodia mea, dar și despre cât de bine mi se potrivește sau nu. Până acum n-am menționat niciodată în vreo postare de pe blog care-i zodia mea, așa că aflați în premieră că sunt vărsătoare.

Întâmplător, sau poate că nu, chiar astăzi am citit câteva articole despre zodii și am ajuns la unul în care se dezbăteau semnele prin care să-ți dai seama că o femeie din zodia vărsător te place. Mi s-a părut un subiect chiar interesant, așa că m-am gândit să îl abordez în postarea de față și să vă spun câte dintre semne se aplică sau nu din punctul meu de vedere. Să începem, deci.

 1. Petrec mult timp cu tine. Cică un vărsător îți arată cât mult însemni pentru el în funcție de cât din timpul lui este dispus să-ți ofere. Aș spune că sunt de acord în totalitate, pentru că am într-adevăr tendința să-mi îndrept toată atenția spre persoana de care-mi place.
 2. Îți arată latura lor ascunsă. Articolul nota faptul că noi, vărsătorii, ținem foarte mult la intimitatea noastră și că ne ascundem sentimentele până simțim că am găsit pe cineva cu care putem să le împărtășim. Și cu asta sunt de acord, țin cu dinții de intimitatea mea și există lucruri pe care rar mi se întâmplă să simt că pot să i le povestesc altcuiva.
 3. Nu le place să fie vulnerabili. Sunt de acord că, dacă nu mă feresc să fiu vulnerabilă în fața cuiva, înseamnă că-mi place de persoana respectivă. Sunt o persoană destul de orgolioasă, și trebuie să trec printr-o perioadă foarte proastă ca să le arat celor din jur slăbiciunile mele.
 4. Îți împărtășesc cele mai ciudate interese. Pentru mine în această categorie intră faptul că ascult k-pop, așa că poți să te simți special dacă afli asta printre primele dăți când vorbești cu mine 🙂
 5. Te lasă să-i săruți. Ăsta e un semn destul de interesant, dar la fel de adevărat ca cele de mai sus. Nu sunt genul de persoană care permite oricui să depășească o anumită limită, iar dacă te las să mă săruți e clar că-mi place de tine și că mă simt confortabil în preajma ta.
 6. Dacă apelează la tine atunci când are o problemă. Sunt într-adevăr genul de persoană care încearcă mai degrabă să-și rezolve singură problemele, însă atunci când îmi place de cineva trebuie să recunosc faptul că apelez la ea și folosesc asta ca un pretext pentru a mă apropia de persoana respectivă sau de a porni o conversație cu ea.
 7. Nu le place să piardă controlul asupra emoțiilor. Rar o să plâng în fața cuiva, sau o să mă cert cu cineva, sau o să țip la cineva, iar dacă fac asta înseamnă că țin la persoana respectivă. Poate că nu-i cel mai bun mod în care să-ți demonstrezi afecțiunea, dar arată faptul că nu simt nevoia să-mi controlez emoțiile și mă simt confortabil să fiu eu, cu bune și rele.
 8. Dacă o vărsătoare îți gătește, înseamnă că încearcă să te seducă. Nu știu dacă e o caracteristică a zodiei, însă este adevărat că mâncarea reprezintă un lucru important pentru mine. Fie că gătesc pentru cineva, fie că-mi împart pur și simplu mâncarea cu cineva, ambele sunt cu siguranța semne că-mi place de persoana respectivă.
 9. Dacă este dispusă să doarmă în patul tău și să se cuibărească lângă tine. Asta se cam leagă de punctul 5, și revin la ideea că nu permit oricărei persoane să depășească o anumită limită.
 10. Îți scrie mesaje constant, de-a lungul întregii săptămâni. Ideea e în felul următor, în cazul meu există două extreme atunci când vine vorba despre mesaje: fie răspund în 5 secunde, fie răspund peste 5 luni. Dacă răspund în 5 secunde și încerc să mențin conversația aprinsă, poți fi sigur că mi-ai trezit interesul și sunt dispusă să-ți ofer din timpul meu.
 11. Dacă îți spune ce calități admiră la tine. Rar o să auzi un compliment din gura mea, pentru că sunt ușor reținută și nu mă simt foarte confortabil să fac complimente oricui. Dacă totuși te complimentez, poți fi sigur că am intenții ascunse și nu o fac doar de dragul de a face conversație.
 12. Când lasă totul baltă ca să te vadă, indiferent cât de încărcat ar fi programul ei. Total de acord, nu cred că e nevoie de prea multe explicații.
 13. Plânge de față cu tine. Așa cum spuneam și mai sus, sunt o persoană foarte orgolioasă și nu-mi place ca cei din jur să știe când și dacă nu mi-e bine. Încerc de cele mai multe ori să-mi păstrez zâmbetul pe buze și râd chiar și atunci când pe interior plâng. În general plâng atunci când sunt singură și nu poate nimeni să mă vadă, iar dacă o fac totuși de față cu cineva, persoana aia este destul de importantă pentru mine.
 14. Vărsătorii vor să fie plăcuți de cei din jur, și îi înnebunește gândul că ai putea să nu-i placi. Aș vrea să spun că nu-i așa, dar ar fi o minciună. Din punctul meu de vedere suntem într-adevăr o zodie foarte sociabilă, iar eu una ador să vorbesc cu oamenii din jur, fie ei necunoscuți din tren sau prieteni vechi. Știm într-o secundă dacă suntem sau nu pe placul cuiva, iar eu una chiar reușesc să citesc oamenii destul de bine.
 15. Dacă un vărsător își împarte patul cu tine. Dincolo de a fi un loc intim, patul este pentru mine un loc în care de abia aștept să mă tolănesc seara, după o zi lungă și stresantă la birou. Dacă sunt dispusă să împart locul în care mă simt cu adevărat relaxată, te plac.
 16. Dacă un vărsător nu se dă bătut ușor. Trebuie să recunosc că sunt în general genul de persoană care se plictisește destul de repede dar, dacă totuși insist și caut cu orice preț să găsesc un mod să mă furișez în viața ta, e clar că sentimentele mele sunt mai puternice decât par.
 17. Dacă o vărsătoare te ține de mână. Nu-mi face foarte mare plăcere să îmi expun viața intimă în public, așa că nu mă încântă foarte tare nici gândul să mă plimb cu cineva de mână de față cu toată lumea. Dacă totuși accept această convenție socială, înseamnă că îmi place suficient de tare de persoana respectivă încât să nu-mi mai pese de ceea ce cred cei din jur.
 18. Dacă o vărsătoare te testează pentru a afla cât de loial și de demn de încredere ești. Am destul de greu încredere în oameni, chiar dacă îmi face la fel de tare plăcere să vorbesc cu orice necunoscut pe care-l întâlnesc o dată în viața într-un tren. Țin foarte mult ca oamenii pe care-i am aproape să fie loiali și sinceri, și e destul de greu să-mi recâștigi încrederea după ce ai pierdut-o. Asta pentru că e destul de greu să o câștigi în primă fază și o să consider că nu ai înțeles cam cât de important era să ai grijă să n-o pierzi 🙂
 19. Dacă un vărsător este dispus să planifice întâlniri. În general mă las dusă de val, chiar dacă în mintea mea am o mie de idei de întâlniri și multe scenarii legate de modul în care ele ar putea să decurgă.
 20. Dacă un vărsător îți scrie o scrisoare. Probabil că asta ne face romanticii incurabili ai zodiacului, dar trebuie să recunosc că mie una îmi surâde ideea asta de a-mi exprima sentimentele fața de cineva printr-o scrisoare. Îmi este destul de greu să-mi exprim sentimentele în cuvinte rostite cu voce tare, așa că din când în când scriu scrisori, chiar dacă asta nu înseamnă că le voi trimite vreodată persoanei pentru care le-am scris.
 21. Dacă un vărsător îți cântă înainte de culcare. Cică ești norocos, pentru că printre altele vărsătorii au și o voce foarte frumoasă. Mie chiar îmi place să cânt, și nu fac asta pentru oricine.

Cam astea cică sunt semnele că o femeie vărsător te place, și desigur că multe dintre ele probabil că se aplică pentru orice altă zodie. Mi s-a părut totuși simpatic că toate semnele de mai sus mi s-au potrivit, deci pot vorbi în numele meu și pot să vă spun că sunt semne că-mi place cu adevărat de cineva.

Tot în articolul despre care vă spuneam mai sus, autorul a inclus și câteva sfaturi pentru cei care vor să seducă un vărsător. Vi le las și vouă.

Vărsătorii caută pe cineva care să arate bine atât la exterior, cât și la interior. Vor pe cineva care să le fie prieten. Vor pe cineva inteligent, cu care pot să aibă conversații de orice natură. Vor pe cineva care-i încurajează să fie ei înșiși. Nu le plac jocurile, așa că se vor simți ofensați dacă încercați să-i seduceți doar de amorul artei. Chiar dacă nu o vor arăta, vărsătorii vor fi geloși pe interior.

Dacă un vărsător te evită în orice situație, vrea să scape de tine. Vărsătorii vor să aibă lângă ei pe cineva cu care simt că au o conexiune specială, care nu este forțată, ci există pur și simplu. Le plac oamenii cu care simt că au o chimie, le place spontaneitatea, dar și să strângă cât mai multe amintiri.

Tu ce zodie ești?

Tagged , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.