Ziua 20: Trei celebrity crushes. ♥

Și iată că am ajuns din nou la un alt subiect preferat de-al meu din cele 30 de subiecte ale 30 Day Writing Challenge – celebrity crushes.

Probabil că fiecare dintre noi avem oameni pe care-i admirăm, care ne inspiră și care ne motivează să ne depășim limitele. Probabil că o să vă întrebați de ce anume intră un celebrity crush în această categorie, însă răspunsul este simplu.

Pentru că sper să am ocazia să împart aceeași încăpere și să respir același aer cu acești trei bărbați de mai jos, chiar dacă ar fi să fie doar pentru o zi. Pentru că îi admir, pentru că sunt sigură că aș putea să aflu multe lucruri interesante de la ei și pentru că am putea să povestim despre pasiunile noastre în comun.

1. Mats Hummels

Nu mai e un secret că-mi place fotbalul și, având în vedere că mă uit la toate competițiile importante și am ceva echipe favorite în diferite campionate ale lumii, era imposibil să nu am un celebrity crush pentru cel puțin un jucător.

Am mai mulți fotbaliști preferați, majoritatea fundași, dar trebuie să recunosc că pe primul loc este Mats Hummels de la Bayern Munchen.

2. Kim Taehyung

Desigur, nu este un secret nici faptul că ascult muzică din Coreea de Sud, așa că n-ar trebui să fie o surpriză faptul că am pe listă un celebrity crush de acolo.

Nu știu de ce l-am ales pe Taehyung de la BTS, dar știu că a fost prima persoană care mi-a trecut prin minte și m-am gândit că e un semn. Sigur, e pretty boy, dar mie-mi place la nebunie vocea lui groasă și stilul lui ușor goofy de-a fi.

3. Brendon Urie

De pe lista mea nu putea să lipsească Brendon Urie, asta pentru că în perioada liceului am ascultat Panic! at the Disco de mi-au sărit capacele.

Pe lângă faptul că este și el ușor goofy și se pare că I do have a thing for goofy guys, n-ai cum să nu-i remarci calitățile vocale și să nu ți se facă pielea de găină când auzi notele extrem de ridicate pe care poate să le atingă. 🙂

Și cam astea sunt cele trei celebrități pentru care am un crush, sau mai bine spus trei dintre ele. Am destui alți bărbați pe această listă și, dincolo de a fi o chestie care ține de atracție fizică, este mai degrabă ceva ce ține de admirație.

Voi ce celebrity crushes aveți?

Tagged , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.