Ziua 29: Câteva obiective pentru luna Septembrie.

Chiar dacă în general nu îmi prea place să-mi trasez obiective pe termen scurt, pentru tema de astăzi a 30 Day Writing Challenge sunt nevoită să mă gândesc la câteva pentru luna Septembrie, așa că să-i dăm bătăi 🙂

  1. Să-mi vizitez prietena cea mai bună. Prietena mea cea mai bună s-a mutat în urmă cu câțiva ani la București și, deși Bucureștiul e destul de aproape, nu reușesc să o vizitez foarte des. Mi-am propus ca la început de Septembrie să merg la ea și să mă bucur de un weekend departe de casă.
  2. Să citesc cel puțin o carte. Adevărul este că ultimele câteva luni au fost foarte agitate și de abia am avut timp să mă relaxez, tocmai de aceea mi-aș dori să scap din rutină și să mă bucur de niște Murakami sau de orice altă carte de pe lista mea de cărți de citit în 2018.
  3. Să scriu mai des pe blog. De fiecare dată când trebuie să-mi trasez obiective îl adaug și pe acesta, și de fiecare dată nu reușesc să mă țin de el. Îmi doresc ca în luna Septembrie să am mai mult timp liber, în care să pot să scriu. Scrisul e un hobby care mă ajută să ies din zona mea de comfort, pentru că uit de probleme și de lucrurile care mă supără.
  4. Să-mi fac un prieten nou. A trecut mult timp de când nu mi-am mai făcut un prieten nou, și simt că este momentul să se întâmple asta. Îmi doresc să întâlnesc o persoană interesantă și diferită de la care să învăț lucruri noi, pe care s-o descopăr și pe care să o las să mă descopere.

Voi ce obiective aveți pentru luna Septembrie?

Tagged , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.