Categories
Filme

Încă trei seriale Netflix care m-au surprins plăcut.

În august v-am povestit despre 3 seriale Netflix care m-au surprins în mod plăcut, iar astăzi m-am gândit că n-ar strica să adaug încă 3 pe listă.

Adevărul este că mă uit des la seriale (în ultima vreme am început câte unul nou aproape în fiecare săptămână), așa că din când în când vă puteți aștepta să revin cu noi sugestii. În plus, am un abonament Netflix de care vreau să profit la maxim, probabil din acest motiv primele 6 sugestii sunt seriale Netflix.

1. YG Future strategy Office

Probabil că era ușor previzibil că la un moment dat mă voi uita la acest serial de pe Netflix, care s-a dovedit a fi perfect pentru binging într-o zi de sâmbătă.

Serialul nu are foarte multe episoade, iar pe cele 8 episoade de 20 și ceva de minute le-am dat gata destul de repede. Eram sigură că o să mă uit cu zâmbetul pe buze, dar adevărul e că de câteva ori am râs efectiv cu gura până la urechi.

Sigur, YG Future Strategy Office este pe alocuri presărat cu genul acela de umor asiatic care am impresia că nu va fi pe gustul oricui. Pentru mine a fost însă un serial perfect pentru o după amiază de sâmbătă, în care nu-mi doream decât să mă relaxez după o săptămână aglomerată și agitată 🙂

2. DISENCHANTMENT

https://www.youtube.com/watch?v=Gp_RnJcb8Ig

Disenchantment este genul acela de serial la care am început să mă uit datorită trailer-ului, și mă bucur foarte tare că am luat decizia asta.

Sunt aproape sigură că nici umorul din acest serial nu-i pentru oricine, însă cred că va fi pe gustul fanilor The Simpsons sau Futurama.

Adevărul este că acest serial mi-a plăcut mai mult decât mă așteptam să-mi placă atunci când am dat play, și m-a făcut să privesc cu alți ochi unele aspecte ale vieții. E un umor fin, care te pune din când în când și pe gânduri. De abia aștept să apară și sezonul 2, sezonul 1 s-a terminat parcă prea repede.

3. BoJack Horseman

Și dacă tot m-am pornit pe seriale animate, de la Disenchantment am trecut la BoJack Horseman. La prima vedere ai putea crede ca ai de-a face cu o comedie, însă și acest serial are un umor fin și te face să-ți îndrepți atenția spre subiecte mai sensibile ale vieții: depresie, singurătate sau dependențe.

Pe voi ce seriale v-au surprins într-un mod plăcut în ultima vreme?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.