Nu știu alții cum sunt, însă foarte multe momente din viața mea sunt asociate cu diferite melodii. Am o mulțime de playlist-uri pe care le ascult în diferite situații: de la momentele în care sunt tristă, la cele în care sunt îndrăgostită, fericită, dezamăgită, plictisită sau chiar cele în care nu simt nimic. 🙂

Vârsta de 26 de ani a însemnat tot felul de momente și de situații inedite, în care viața nu mă pusese până acum. Am învățat să mă apreciez, să mă iubesc, să mă împac cu propria persoană, să mă simt bine în pielea mea, dar mai ales să renunț la toate lucrurile care-mi fac rău și care mă împiedică să evoluez.

Ultimele câteva luni au fost probabil cel mai palpitante din toată viața mea, pentru că am trecut prin câteva experiențe prin care probabil că alte persoane trec într-un an. Adevărul e că uneori simt că noiembrie a fost acum vreun an, dar după aceea mă uit în calendar și îmi dau seama că e de abia ianuarie.

La 26 de ani m-am îndrăgostit la prima vedere de trei ori, am plâns mai mult ca niciodată, am avut parte de o mulțime de nopți albe, am băut mult vin și mi-am frânt inima singură de vreo trei ori, ca să nu mi-o frângă alții mai târziu.

Tot la 26 de ani am învățat că-i fain să petreci timp singur, că nu strică să te bucuri de singurătate, și că trebuie să fii singur ca să poți să apreciezi cu adevărat să ai o persoană lângă tine.

Toate aceste stări probabil că o să le regăsiți și voi în cele 26 de melodii de mai jos, iar eu de abia aștept să dau play fiecăreia dintre ele și să-mi amintesc cu drag de fiecare moment fain sau mai puțin fain de la 26 de ani. Fiecare moment, fain sau nu, m-a făcut să fiu cine sunt astăzi, iar asta mă face fericită.

1. Rendezvous At Two – F*ck Me & Feed Me

2. Gorgon City – Imagination ft. Katy Menditta

3. Zedd & Liam Payne – Get Low

4. J. Cole – Wet Dreamz

5. Ariana Grande – breathin

6. Sinead Harnett — Body

7. Dean – D (Half Moon) ft. Gaeko

8. Camila Cabello – Never Be the Same

9. Gesaffelstein & The Weeknd – Lost in the Fire

10. Ariana Grande – Dangerous Woman

11. Zara Larsson – Ain’t My Fault

12. Arctic Monkeys – I Wanna Be Yours

13. Jax Jones – Breathe ft. Ina Wroldsen

14. Santino Le Saint – Maria Don’t Call Me

15. Irina Rimes – Beau

16. SZA – Love Galore feat. Travis Scott

17. The Weeknd – Call Out My Name

18. Carla’s Dreams – Beretta

19. Mac Miller – Skin

20. Jhené Aiko – Never Call Me ft. Kurupt

21. Cardi B – Money

22. Stefflon Don – 16 Shots

23. Irina Rimes feat. Killa Fonic – Bandana

24. Billie Eilish – lovely

25. Kehlani – Do U Dirty

26. Shawn Mendes – Lost in Japan

La mulți ani mie!