Categories
Filme

Încă trei seriale Netflix care m-au surprins plăcut.

Nu știu dacă v-a fost sau nu dor, dar iată că m-am întors cu trei noi seriale de pe Netflix la care m-am uitat în ultima perioadă. În cazul în care căutați idei de seriale la care să vă uitați sau sunteți pur și simplu curioși la ce alte seriale de pe Netflix m-am mai uitat de-a lungul timpului, găsiți aici și aici alte sugestii.

1. RUSSIAN DOLL

Chiar dacă 2019 de abia a început, îndrăznesc să spun de pe acum că Russian Doll s-ar putea să fie serialul meu preferat de anul acesta.

Probabil că fiecare dintre noi ne-am dori să ne putem întoarce în anumite momente alte vieții și să schimbăm ceva: fie că este vorba despre ceva ce-am spus, despre ceva ce-am făcut sau dimpotrivă, despre ceva ce n-am făcut.

Morala primului sezon? Dacă viața ar fi să ne ofere șansa să schimbăm ceva din trecutul nostru, ar trebui să profităm la maxim de aceasta șansă și prin acea schimbare să influențăm într-un mod pozitiv atât prezentul, cât și viitorul.

Mi-a plăcut foarte tare povestea, dar și mai tare personajul principal și actrița care-l interpretează. De abia acum am descoperit-o pe actriță, dar am promis că o să fac research să aflu mai multe despre ea și despre alte roluri de-ale ei. 🙂

2. ELITE

Trebuie să recunosc că de la Elite mă așteptam să fie un fel de Rebelde.

S-a dovedit a fi mai mult de atât și am urmărit aproape fiecare episod cu sufletul la gură, poate de aceea am fost plăcut surprinsă de acest serial.

Mi-a plăcut faptul că sunt aduse în discuție și dezbătute și subiecte cât se poate de serioase, nu doar partea frumoasă a vieții de liceu și a celei de licean.

Nu este un secret că viața este alcătuită din bune și rele (mai degrabă un clișeu), însă morala serialului aș spune că este: fie că alegi binele sau alegi răul, toate acțiunile tale vor avea o consecință. Recunosc că finalul primului sezon m-a enervat teribil, însă partea bună e că lasă loc pentru o continuare și sper că sezonul al doilea mă va surprinde și mai plăcut decât primul.

3. You

https://www.youtube.com/watch?v=cKOhno0IMpA

Înainte să descopăr serialul You, auzisem despre cartea lui Caroline Kepnes și era pe lista mea de cărți pe care vreau să le citesc în următoarea perioadă.

Trăim într-o eră a informației, ceea ce înseamnă că tot ceea ce postăm pe internet poate fi folosit la un moment dat împotriva noastră. Morala serialului este că trebuie să fim mai atenți ce fel de informații împărtășim cu ceilalți în mediul online pentru că, la fel ca în offline, nu toată lumea are intenții bune.

Să nu ne ascundem după deget, probabil că în fiecare dintre noi stă ascuns un mic stalker. E cu atât mai greu să reziști tentației atunci când ai atât de multă informație la îndemână și, cu doar câteva click-uri poți afla atât de multe lucruri despre o altă persoană, chiar înainte de a purta o primă conversație reală cu ea.

Adevărul e că You a reușit să mă pună pe gânduri, asta în condițiile în care eram deja o persoană destul de privată atât în offline, cât și în online. Poate că nu ar strica să fim mai atenți ce și cât din viața noastră împărtășim în online cu prietenii reali sau virtuali, nu se știe niciodată atenția cui o vom atrage.

 

Pe voi ce seriale v-au surprins într-un mod plăcut în ultima vreme?

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.